Jupp, jag är upprörd

Efter en lång dag men mycket promenad och träning vart jag "ledig". Andrea tog tjejerna till Milano för att handla skor. han undrade om jag ville följa med. så klart sa jag nej, det är väl inge roligt att gå och kolla på en massa barnkläder.
Jag gick ut och satte mig i solen i stället och fortsatte på min älskade bok. Gick hem vid 18.30 och började med middagen då ingen var hemma. tänkte jag skulle överraska. men nej då.. Då frågar jag när jag är mitt i allt lagandet om de kunde köpa mjölk för det behövdes.
Ja då passade Andrea på att säga att dom ska äta middag på restaurang. Hur schyst är det på en skala..
Så jag juh säga att jag blev lite förbannad..

Nu kom Alessandra in på mitt rum och bad om ursäkt för Andrea.. Psst.. Jaja, vad ska man säga.. Hon sa att det inte komemr hända igen och att det inte är vanligt för dom att sånt här händer.. Men då ska jag säga att det har hänt många gånger förut. Inte att jag har lagat mat för att ingen ska äta, men att dom drar iväg och äter utan mig och jag får sitta och undra vart dom är..


Prisvärda kläder - klänningar

Har ni klickat in er på modegallerian.se
Här finns det kläder i alla klasser och alla smaker.
Modegallerian är ett samlar ställe med alla sorters kläder och accessoarer Denna klänning finns på Bubbleroom för 599:-
 Denna är från Nelly 249:-
 229:- på Nelly

För er som inte vet eller har märkt är blommigt inne nu till vår och sommar.

hahaha

hahaha, kollade på bilden med Jannika, då jag säger- kolla så vackert det är med bergen.. hahaha, man ser juh inte bergen. Här ska ni få en bättre.. =)


Povera Janina

Ja det kan man säga, stackars Janina.
Några biverkningar från min diet. Nopp inga humörsvängningar---än.. Men problem att sova plus paranoia.
Igår när jag gick och sov kunde ja inte somna, det tog evigheter.. När jag väl somnade vaknade jag massa gånger pga olika anledningar. Den vanligaste var att mina ben hade somnat och jag hade myror, myror som gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
En gång vaknade jag även av att jag tyckte att Carolina var i mitt rum och sa mitt namn.
För er som inte vet går carolina i sömnen och har varit inne i mitt rum ett par gånger, jag har även hittat henne sittande i sing säng med öppna ögon. Hon är läskig..
Så jag gjorde som nog de flesta skulle göra som lider av paranoia. eller kanske vanliga människor med.
jag gömde mig under täcket.. :D


This is hard =(

Jag kan inte förstå att det bara är två månader nästan exakt till jag lämnar italien.. Det känns tufft. Verkligen.. Jag kommer sakna mina kompisar någe fruktansvärt.. Jag har blivit så nära med dom, bästa kompisar..
=( Men jag kommer ha dom kvar men inte på samma sett.. snyfft..

Jag kommer åka här ifrån den 24 juni. Jag har köpt biljett nu och 26 kg bagage.. lär behövas. Brorsan får ta med en massa hem också när han kommer och hälsar på..


Jag och Nina på apertivo på "soffstället" som vi kallar det, min personliga favorit.Jag och älskade Jeanette när hon fyllde år, detta på Club 69


Sist men inte minst, Marine. Här i Verona. De är dom som har blivit mina bästa kompisar här. :D
Kommer sakna dom jätte mycket.. Tyvärr lär dom inte förstå vad som står här då alla pratar olika språk.


En sån härlig dag

Jag önskar att ni kunde vara här. Dock ogillar jag onsdagar generellt men ack så skönt det var idag.
Jag gick till gymmet som vanligt, men orkade inte springa 30 minuter så gjorde bara maskiner och cross trainer. Sen tog jag mitt pick och pack och gick till parken och solade i 2,5 timme.. så mycket brunare blev ajg tyvärr inte. Men imorn då ska det tusan ge med sig.. Tyvärr blir det inte så länge heller då jag måste hämta Carolina 13.50 som vanligt på torsdagar.
Jaja, tillbaka till idag.

Jag börjar verkligen njuta av livet. Som en låt som jag lyssnar på som går så här " everyday is a gift and not a given right" gör mig inspererad. Jag kollar på blommorna och de gröna löven på träden, och andas in den härliga luften. Min bok hjälper mig även lite att vara tacksam för min kropp, den har juh allt och det är inte ofta den säger emot. man ska ta vara på det man har..

Det var en perfekt dag, iaf i slutet. blå himmel och varmt väder.
Jag och carolina avslutade dagen med lite fotbolls och volleboll lek, och även en promenad och lite lek i lekparken. 19.30 var det fortfarande varmt ute.. =)

Idag fick jag även en teckning av Carolina. :D

 

Om man kollar in bena, ser hon hur smal jag tycker att jag har blivit.. ;)


Rilgt med "gamla" au pairer

Nu har jag träffat både Maria och Jannika. Nu är det bara den tredje som saknas. Men Yolanda kommer jag nog aldrig träff detta år då hon kommer från Australien och hälsar på i December..
men jag har haft det roligt med både Maria och Jannika. :D
Jag och Jannika I Bergamo, La altra cittá. Se så fina bergen är där bakom.. =)


 

Får se vem nästa au pair blir..


Family in Paris

Det stod mellan två familjer i frankrike. En i Paris och en på vyschan.. och tro det eller ej, jag vill helst ha den på vyschan.. Vilket det verkar som jag fått. Men---
Jag har inte pratat med familjen på länge. Men i början så skulle jag träffa mamman när jag ändå åker till paris med Marine om en månad.
Och idag fick jag ett mail, då familjen sa att hon inte har ansträngt sig för att göra en profil då hon har mig i tankarna att jag kommer och träffar dom och att hon ser fram emot det..

vad i hela världen ska jag göra? Jag vet så klart vad jag måste göra, jag är inte dum.. men jag vet inte hur jag ska göra det.. Det är aldrig lätt att säga till någon person vad dom inte vill höra.
Hon frågade även om jag kunde aktivera min profil då hon såg att jag hade tagit bort den..

Några idéer hur jag ska kläcka att jag tror att jag har hittat en familj?
Min tanke går lite i dessa banor:

Hej. trevligt att höra från dig. Saken är den att jag tog bort min profil där av att jag tror att jag har hittat en familj---
Men att jag är glada att dom var intresserade av mig, men att en sån bra familj kommer inte ha några problem att hitta en superb au apair...


Nej det låter juh dumt sagt.. hm.. TIPS??

Jason Derulo- Watcha say


En energirik dag

Imorse hade jag mycket tvätt att stryka och ta hand om. Men med musik går allt lätt. Plus att jag är duktigt på att stryka så det tar inte så lång tid plus att det blir snyggt endå.. :DTog ungefär 40 minuter skulle jag tänka mig, tog inte riktigt tid.. :PSen gick jag till gymmet i rasktakt. Provade en ny "drog" idag. hehe det är egentligen inte någon dirket drog. Men nu ska jag börja använda det.. Koffeintabletter.. Jag behövde inte öva någon fruktost men endå var jag så fruktansvärt pigg. Jag skulle kunna stannat på gymmet hela dagen. Men stannade i 2 timmar, 2 timar av hård träning. Jag ska fane mig bli vältränad!! Jag ska göra allt jag kan.. nu provar vi drogen i någon månad och se om det blir någon ändring. Förutom att jag får mer energi förståss..

Nu är jag trött och har träningsverk i ryggen. På gymmet gjorde jag först cykling 10 min, sen maskiner i 40 min därefter gjorde jag cross-trainer 45 minuter och sen sprang jag intervall i 30 minuter. jag är jätte stolt. Jag ska försöka hålla upp det här. Min nya livsstil.. haha nej inte riktigt, men de här två månader jag har kvar här ska det försöka vara det.
Jag är fortfarande lite pigg, men fruktansvärt slut i kroppen-.
När jag kom hem klockan 14 så åt jag förståss lunch.

coctailtomater, getost, tonfisk och bönor. det avr gott och nyttigt!! :D
Nu är det slut på middag (ska endast äta en smoothie eller sallad på kvällen då middag e för sent), socker och bröd.. Önska mig lycka till!!!

Linnéa!! Du kommer får köpa mer koffeintabletter till du kommer ner och hälsar på mig. Men jag pratar med dig sen!!

Puss på er alla!!

Burn down the house

I lördags morgon, innan bröllopet åkte jag och mamma till norrtälje för att köpa en strapless bh och en väska som matcha mina skor (vilket vi hittade), när vi kom tillbaka hade vi bara 1,5 h till vi behövde åka till bröllopet. Jag plattade håret, la tången på en trästol med en kudde, sladden räckte inte längre än så. Jag sminkade mig, plattade lite till, åt, sprang runt som en höna. När jag körde bilden på motorvägen mot norrtan kom jag på—stängde jag av plattången????? :S ööh, nej det gjorde jag inte.. Ahhh panik, jag visste juh  vart jag hade lagt den. Som tur var vad mormor hemma, så hon åkte till vårt hus, och som tur var hade hon en nyckel..

Vad tror ni, hade jag lämnat plattången på, var jag verkligen så dum??
hehe, jo då jag hade glömt den på, emn ingen brand, så det var juh tur!! Tack mormor, och fy janina!! Som sagt, allt har en mening, fast om jag hade tänt på huset med mina älskade katter inne, skulle det aldrig ha en mening..

 

Nu sitter jag på planet till Milano (tre säten för mig själv.. hihi) funderar på om glasskålen jag stoppade i mitt halvtomma bagage klarar sig.. Äh.. inget att oroa sig för, jag akn juh endå inte göra något. Nu ska jag fortsätta
läsa min underbara bok.

 


P.S. Tog bort alla vanliga kurser från universitet jag sökte, nu när jag nog kommer flytta till france.. :D


Donkeyboy- Ambitions


Att tänka för mycket

Jag planerar mitt liv intensivt. Jag planerar fram till mina pensionärsår. Som jag skrev i ett annat inlägg som även är mina levnadsmotto är ALLT KAN DU FÅ. Och det kommer jag börja leva med mer nu. Jag vet en del om hälsa och ska från här och nu verkligen göra en livsförändring och leva med det som är bra för mig och strunta i det jag vet är dåligt för mig. Så klart att en drink ibland funkar.. Men relativt blir allt bra.

En livsförändring är en diet som lever livet ut. Ett träningsprogram värt att följa. Jag ska uppnå ett  riktigt normalt åldrande, utan att rutna.
Jag ska inte bara göra det fysikt utan även psykiskt. Jag började för ett tag sedan bota min svartsjuka då jag känner att den absolut inte gör någon nytta. Nu har juh inte jag någon pojkvän och det kanske är därför jag har fått insikt till det bättre. Att försöka vakta sin partner är det sämsta man kan göra, man behöver ge varandra space och lita på personen. Att vakta ändrar inget till det bättre, vill parnern vara otrogen kan du inte göra något åt det endå. Men varför skulle han det, han har juh valt att vara med DIG, och du är underbar!!

En tanke jag fick förmedlat till min uppmärksamhet i helgen var att göra allt man får infall för. Börja inte grubbla upp med what if.. Allt har en mening, något jag alltid har tänkt. Inte för att jag alltid vet vad meningen är, men med tiden kommer man nog på det.

Jag vill att när jag är gammal och tittar tillbaka på mitt liv vill jag minnas allt jag gjort och alla äventyr jag har gjort.

 


Younger next year

Böckerna fick jag tag på i fredags. Jag hade beställt hem de till Sverige och nu är det på väg till italien.
Den första av böckerna som jag startar med är ” Younger next year” som är en typ av hälsobok.
Innan jag flyttade till Italien jobbade jag på hemtjänsten. I denna bok pratas det bland annat om att ”normalt åldrande” inte alls är normalt och att många av Henry S. Lodges äldre patienter säger att det inte vill bli alltför gamla. Något som även jag fick höra av det äldre under min hemtjänst tid.

Jag har alltid undrat hur det kom sig att vissa äldre i sina 90 var så pigga och krya och medan vissa 70 åringar var sega och sjuka.
Tror jag kommer få mina svar i denna bok, och jag ska leva efter det!! Jag ska bli en snygg och pigg ålding.


Strävare och Nöjer-sig relationer

Ni vet där paret man kan se ibland. man undrar hur det kommer sig att en sån snygg människa är med en sån oatraktiv person.
Idag fick vi svaret på "how I met your mother". det finns oftast en strävare och en nöjer-sig person i en relation.
Strävaren är den som vill ha någon som är utanför sin liga och Nöjer-sig är den som helt änkelt nöjer sig med någon som är under den ligan man själv spelar i.

Vem är du i din relation?? och finns det möjlighet att hitta en person som spelar i samma liga, eller blir det något som är svårt att finna?
Som sagt, inget är omöjligt!!

Imorgon

På morgon är det doktor tid, måste kolla mina knän och min höft, sen måste jag fråga en massa saker och förhoppningsvis smyga in lite annat emellan..

Sen är det packa det lilla jag har. har fortfarande inte kommit på hur jag ska packa då det typ inte är något jag ska ha men mig till italien, förutom en stor resväska och saker som kommer flyga runt inut i den..

Nu sitter jag här med en kopp kanel te.. mums, det smakar faktiskt riktigt riktigt.. är nog bra för matsmälltningen och förbränningen, dom säger att kanel är bra för det..

Efter det skjutsar brorsan och stina mig till flyget.. :D Så snällt.. kunde inte dom skulle kickan eller sandra skjutsa mig.. alla är så underbara!! :D

Bröllops klockor ringer

Igår var jag på min kusins bröllop. han var jätte glad att jag kom. och jag var jätte glad att få komma. Vi var bara tre kusiner som var bjudna, vilket gjorde att jag kände mig speciell. plus att andreas bara gifter sig en gång. så det är inget man kan missa.
jag var frukansvärt orolig att jag skulle missa det pga vulkanen på island, men allt löste sig. =)

Jag lägger upp några bilder på det vackra paret när jag kommer tillbaka i Milano och jag har lagt upp allt på datan.

Jag vill bara gratta Andreas och Lotta på deras stor dag!! jag längtar tillsa jag får en kärlek som er!

Franska familjen

den nya familjen bor i en liten småstad i limoux i södra frankrike. Pojkarna är stora och mamman jobbar för familje företaget att göra champange. Dom har en villa, en pool, en bil till mig och nu även en kattunge.
det känns som jag fått jobbet. Så håll tummarna att det är så!! :D

Några snabba intensiva år

Att vara i Milano är roligt. När jag är hemma i Sverige saknar jag mina kompisar där borta. Jag har kommit så nära dom och det kommer bli svårt att skiljas från dom, och det är bara tvåmånader kvar. Tiden går så frukansvärt fort.
Inte blir man bara visare utan även äldre och det finns så mycket jag funderar på hur man ska göra.
Men kah bestämde mig i slutändan att ett liv är till för att leva. Jag vill faktist titta tillbaka på mitt liv och känna att jag inte missade så mycket av det.

Man KAN få allt vad man vill ha. det tar bara lite längre tid, men allt är möjligt!!

Intensivt är bra, fast jag känner mig lite stressad på att jag ska hinna allt. Men en bra typ av stress.. Nu ska jag berätta allt som händer.

Nu- som sagt, är jag au pair i Milano. Underbart roligt även om italiens system inte är det smikrande för mig.
Två månader kvar. Sen kommer jag hem en vecka- nästan exakt faktiskt och åker därefter som volontär till Spanien och Malaga i 6 veckor. Det ska bli jätte roligt, emn mycket mycket- ack så otraligt mycket jobb. det är iaf avd jag har fått intrycket av. men ajg får spendera tiden med underbara hundar! :D

Efter dessa 6 veckor kommer jag att vara hemma i en möjligtvis 2, 3 dagar och dessa måste jag packa mina saker på ännu en gång, för denna gång åker jag till Frankrike.

Man skulle kunna tycka att detta är intensivt. Men det är faktiskt inte alls allt.
Under de 2 månader jag har kvar i italien kommer följande helger spenderas följande.

8-9 maj laga mat inför en fest för eleonora plus ha festen sista dagen, även denna helg kommer vi fira Marine lite smått.

14-16 maj åker jag till frankrike, men landar i Spanien där jag ska träffa min blivande nästa familj. de hämtar mig på flygplatsen och funderar på att aksnke ta mig till costa Brava, kusten vid frankrike och Spanien, rivieran.. SÅÅÅÅ VACKERT!!!

20-23 kommer Linnéa, det är iaf vad jag hoppas!!! och denna helg ska även jag och Marine ha vårat firande av oss, då jag fyller år den 18 maj.

4-6 juni, Jag ock marien åker till paris för att fira våran födelsedag!!

11-13 juni brorsan kommer och hälsar på

26- och sista veckan för min vistelse är det planerat att åka till liguria med min italienska familj.


Hm.. kanske dags att prata med Alessandra om flyget hem, när hon önskar att detta tas.. och när ajg behöver åka..

vad säger niu om detta.. Några intensivt resande år. Det är härligt!!
Dock är jag orolig att jag komer bli för gammal för att skaffa en karriär och en familj på samma gång senare.. jaja vi tar livet som det kommer, fast med intensivt planerande.. :P

Swedish love stories

Nu har det varit ett tag sedan jag uppdaterade här igen.
jag ska försöka bättra mig.
Lite uppdatering från möbel mässan i Milano börjar vi med där jag hjällpte till att ställa ut Swedish love stories för Svensk form.
Det var stressfullt och mycket att göra, men ack så roligt det var.
Förutom att jag satte ihop mer möbler än jag någonsin gjort tidigare, lutade jag mitt första golv.

För att jag inte ska tråka ut er och inte prata så mycket om det här. Rekomenderar jag er att gå in på Ewa Kumlins blogg och läsa om hur mässan artade sig under veckan!

http://fru-form2.blogspot.com/search?updated-max=2010-04-18T02%3A48%3A00-07%3A00&max-results=20
Superstudio

Idag ska jag till Superstudio. Mitt volontär arbete börjar idag.. Hoppas det inte är för svårt att hitta dit.. men jag har tagit mig tid så att jag iaf är säker på att jag kommer dit i tid..

För er som inte vet så är det en jätte viktig möbel och designmässa i Milano i nästa vecka, "temporary museum of new design" och det är här jag ska hjälpa till, under den swenska fliken "swedish love stories". Det ska blir jätte kul. Dock är jag väldigt nervös. Min näsa rinner och ögonen är hämska, allt för pollen.. Men vad ska man göra.. dom bryr sig förhoppningsvis inte.. frågan är vad man ska ha på sig.. det jag bestämde mig för igår, passar inte idag då det är fult väder. så jag väljer en svart t-shirt och slitna ljusa jeans.. hoppas det blir bra.. :P


27 grader och sol

Igår var det 27 grader varmt. Jag marine och alysia solade i sempione.. det var järr skönt.. :D
Dock hade jag lite dåligt samvete att jag skulle spendera hela veckan inomhus. Men nu är det grått så nu är allt lugnt igen..

27 grader och sol

Igår var det 27 grader varmt. Jag marine och alysia solade i sempione.. det var järr skönt.. :D
Dock hade jag lite dåligt samvete att jag skulle spendera hela veckan inomhus. Men nu är det grått så nu är allt lugnt igen..

The collector

Igår kollade jag klart på de desperate housewives avsnitt jag fick av brorsan. Sen började jag kolla på en film som var så samma skiva.. The collector.. men efter 10 minuter stängde jag av, den var alldeles för läskaig för att kolla på själv..

Alessandra kollade de första minutrarna med mig, men mer klarade hon inte. Sen sa hon att hon förstår nu varför jag alltid är så rädd när jag inte vet att hon kommer och hon helt plötsligt är där.. haha

 

På tala om rädd. Iförr går pratade Carolina i sömnen.. Hon sa - One minute, one minute... och något på italienska typ aspeta eller något.. Jag satte mig på min säg i skräck och väntade på att hon skulle komma men det gjorde hon inte, något som glädjde mig.. :D


RSS 2.0