Ensam är stark---

Ensam är stark, ja så går sägendet. Men det är inte helt sant. Är man stark själv är det en fördel. Men har man någon att dela bördan med är allt så mycket lättare, dvs är man fler än en så är man dubbelt så stark. Men man kan juh inte hänga över någon utan att göra något själv, det blir man juh inte stark av. Man måste göra sina egna fel och lära sig av sin misstag. Ta sina egna vägar och stigar.

Jag är jätte glad att jag har alla i mitt liv som stöd. Min släkt och mina vänner. Skulle något gå fel, vet jag att jag har dom där att dela bördan med på något sätt.

Tack, alla mina vänner för en trevlig kväll igår. Utan er-- ja då skulle det vara en riktigt tråkig kväll.
Inlägget jag gjorde tidigar imorse, var ett sånt där fylle inlägg. Nog skrev jag vad jag kände och allt stämmer förutom just den delen att jag inte känner att jag har några riktiga vänner, det är deffenitivt inte sant.
Jag vet vilka ni är!!!
Tack så mycket för presenterna jag fick, ni hade inte behövt! men det är juh alltid kul att få något.. hihi

6:am - När alla vännerna gått hem

Är jag glad? lycklig? Nej det kan man inte säga. Kräftskivan som jag hade igår, var bra, jag hade det trevligt för stunden. Idag känns det som att en mysig liten middag med enbart de närmaste skulle ha suttit fint.
Sandra fick mig att börja gråta. Jag kommer sakna mina kompisar så fruktansvärt.
Men som jag sa, som sanna sa. Mina riktiga vänner finns kvar när jag kommit hem igen.
Just nu känns det dock som att jag inte riktigt har några riktiga vänner, kan ju vara för att jag vaknar själv?

Helena och Tony gick när jag sov. Tror dom åkte hem men jag vet inte... Kanske följde med Mich och Mattihas hem? Det är just den insidenten som förstörde för mig imorse, då Helena var borta.
Mich raggade på Helena genom min brorsa och mig, skit drygt. Något som jag verkligen inte kommer glömma.. Too bad..

Det känns bra att åka här ifrån, men som sagt, jag kommer sakna mina vänner..

Jag känner mig väldigt ensam, varför kan ingen stanna hos mig?

Fredag?

Just nu sitter jag här nyvaken och odurschad, ska ta och gå ner och göra mig iordning så fort jag är klar här.
   Måste passa på när mamma stängt in sig i sitt arbetsrum med en kund då vi inte har någon dörr till toaletten.
Egentligen har vi juh inte haft någon dörr på en vecka men då hade vi duschdrapperi som dörr, men nu är även den borta (pga måleri).
   Vi miste dörren dagen efter Talitha hade kommit hit, stackars henne. Men vi har juh två toaletter så det var juh fine. :D

Jag håller på för fullt här med packningen, det går sisådär, jag hittar alltid något mer som jag vill ta med mig, vilket gör det ennu svårare då jag verkligen inte vill ha övervikt, vilket jag redan tror att jag har.. =(
Och det är det juh egentligen inte värt. Frågan är vad man ska satsa på att få med sig. Man kan juh köpa kläder i Milano oxå, Det är juh faktiskt det det är kännt över.

Men idag har jag inte så mycket tid att fixa med packningen, utan måste handla all mat inför imorgons gallej (jag ska ha kräftskiva/avskeds"fest") och börja fixa med det. Ska även bädda rent i min säng.
Nänä. Nu drar jag och duschar så jag får något gjort snart. Att sitta vid datorn eller skriva i min blogg är inte riktigt min prioritet---


*Det är fredag idag vilket betyder att jag åker om 6 dagar, woupsidacy*


Talitha arrives

Klockan 20.15 ikväll landar ett plan, Talitha, min vän från tyckland kommer med. =) Nu får jag in att prata engelska innan jag far iväg..
Varje gång jag har någon/något här så känner jag en sån press på att dom ska ha en bra och rolig tid.. Men Talitha sa att jag inte behöver känna så. Hon vill bara träffa mig och se lite av sverige. Så vi kommer nog ha det jätte kul. Tråkigt nog är det dåligt väder. och mina roliga och braiga vänner Sanna och Franci åker utomlands imorrn så dom är inte här hemma för att roa oss heller..

Jaja.. Vi kommer ha det super!!

Ta hand om dina tänder"En bild säger mer en tusen ord", ja så sägs det och nog kan det vara sant om man analyserar lite.
Men dina tänder säger väldigt mycket också. Om din hälsa och hur mycket du egentligen bryr dig om hur du ser ut.
Tänder är jätte viktigt för mig.

Då min framtand blev sönderslagen var jag jätte ledsen. Tänk om jag skulle tappa den. Hur jag skulle se ut då!
Men som tur är så finns det juh plast som ser precis ut som en riktigt, dock kommer jag nog aldrig kunna bleka mina tänder då plasten kommer synas.

Var hos tandläkaren idag på en undersökning. Allt gick gallant. Jag behövde inte laga något, men jag hade dock två pytte pytte små hål mellan mina tänder. Hehe dom jag har haft i ett par år och som tur är så blir dom inte större. Fick samma rekomendation som förra gången.
-Använd tandtråd så försvinner dom av sig själv.

Så jag drog mig ner till apoteket och köpte mig en massa tand och munvårds produkter. =)


Folktandvården har även börjat med ett "rabatt system". Man får 300:- i rabatt (men rabatten beror på ålder) var annant år. Så nu kostade undersäkningen bara 300:- ist för 600:- .
Boka en tid om ni inte blivit kallade. Ta hand om både utsidan och insidan!!

Nedräkning, 2 veckor

Nu är det bara två veckor kvar, drygt..
Sista dagen på jobbet har jag imorrn. Sa hejdå till en del pensionärer i dag. Ursch det känns tomt.. Det känns jobbigare än jag trode att det skulle göra.
Jag kommer sakna mitt arbete mycket.

Jag vet att jag kommer ha en underbar tid och jätte roligt, och jag längtar så att dra till Italien. Men det känns ändå jobbigt.
Kim (mitt X) som jag har börjat träffat/pratat/gillat igen känns lite halft förgäves. Han vet juh att jag ska flytta så det är egentligen som att kasta sten i glashus. Hoppas att jag träffar någon söt kille i italien som jag kan få hänga med utöver tjejerna..

Träning men känner mig endå tjockare och tjockare..

Sandra och jag har börja springa varannandag nu. 3 km i skogen, uppför och mindre nerför. Första gången var det super jobbigt, men jag (vi) klarade ddet utan att stanna. Idag var tredje gången, menen var som bly men det gick bra endå. 20 minuter tog det. För er som är tränade är kanske inte det något direkt. men för en gammal soffpotatis är det mycket bra.

Jag hade även en tidpunkt (för ett par veckor sedan) då jag var ganska hälsosam. Jag åt inte så mycket bröd, glass eller kakor. Men nu har jag fallit tillbaka i mina gamla spår, tyvärr.. Men ska försöka ändra på det igen..

Hur äter ni? Jag önskar att jag kunde hya godis på fredag (kakor, bullar, tårtor, godis, ect)

1 månad kvar. :S

Igår var det exakt en månad kvar till jag flyttar till Italien.
Jag börjar bli lite nervös då tiden går så fruktansvärt fort och jag inte lär hinna allt jag vill.. Bääää.. ursch vad jag är orolig.. =(
Jag längtar juh verkligen till jag flyttar och det ska bli jätte roligt. Jag är inte alls orolig för att det ska hända något speciellt hemma som jag kommer missa, mer att jag kommer tänka på alla min vänner och min familj. Men dom riktiga vännerna finns juh alltid kvar när man e tillbaka, som tur är.. =P
Och nya vänner har jag redan hittat, så det är lunkan.. :D

En annan sak som är jobbig är att jag är förälskad. :S Ohhps!!

Saknar.. Längtar.. Mmm.. Onsdag--

Jag har inte uppdaterat på länge.
Nej det är inte för att det inte har hänt något intressant i mitt liv, för det kan jag lova att det har.. ;D
Tyvärr orakar jag inte skriva om det här.. hihi

Har mest jobbat. Så idag efter jobbet (fick vinbär av en pensionär) så har jag bakat muffin.
Röda vinbär och sen blåbär. Mumsiga faktiskt..


Åh. Jag längtar så fruktansvärt till på onsdag då jag ska (förhoppningsvis) få ett efterlängtat samtal. Så håll tummarna.
=) Berättar mer efter att det jag har väntat på faktiskt har hänt.. :P

RSS 2.0