poetri

Att skriva poetri är en riktig konst. Nu jag har förstökt att komma på något som ska låta bra i en timme, lite mer. men har bara kommit på något som låter som världens larv. Önska mig lycka till!

Fy så tröttsamt

Nog önskar jag ibland att jag förde en dagbok. Nog skulle det goda vinna över det dåliga men man skulle ändå se vad mycket skit man går igenom. Även det små sakerna. När jag tänker över alla det små saker man tex går igenom med den här familjen. Alla det små saker som senare blir till stora irritationsmoment.

I början känndes det som att familjen gav mig väldigt mycket, det hjälpte mig att ladda på internet då de hade tid, vilket inte var ofta. Men detta var pappan som hjälpte mig med. Nu när jag tänker på det, helheten. Är det endast pappan som har hjälpt mig med alla saker. Mamman gör juh ingenting. För att vara ärlig. Jag ständar, stryker, hänger tvätt, hämtar barnen och tar dom till aktiviteter. Vad gör hon? Hon handlar mat, vilket är sällan. Nu tex finns det knappt något att äta. Hon lämnar barnen i skolan och lagar väldigt lätt mat, och hon tycker att hon har så fruktansvärt mycket att göra. Det känns som att jag uppfostrar ungarna i veckorna, säger åt dom vad man får göra och inte göra ect.
Jaja, tillbaka till ämnet. Det känndes som att dom gav mig mycket. Men nu känns det som att över nio månader har det inte gjort så mycket för mig, utan jag gör mycket för dom. För en skitlön som inte ens är en lön, utan en student får nästan mer än vad jag gör.
Och med denna lön förväntar dom sig nästan att jag

1.       Ska köpa glass för barnen när dom ber om det

2.       Köpa internet för

3.       Beltala en telefon jag inte vill använda.

Plus förståss min fritid, tunnelbanekort både på fritid och när jag är med barnen, men det är inte det ända. De inkluderar vissa saker i arbetet som inte var sagt och även om saker är små blir det för mycket och ändå känns det som att dom förväntar sig mer.

Jag kan då erkänna att jag nog har blivit en liten bitch på senaste tiden, men det känns verkligen som att dom bulldosar över mig. Gör det, gör det här ect...

Igår tex, när jag strök kläder (vilket jag gör varje dag) i en förbannad timme, så var det några tröjor är ut och in (som alltid), och som inte behöver vara det.  Och nu på senaste tiden har jag fått nog. Så jag strök dom ut och in. Tror du inte att mamman kommer till mitt rum och säger lite halv skrattande, på ett irriterat sätt och säger, Nästa gång, kan du vända dom till sin rätta?
Vad ska jag säga? Jag säger förståss, ja visst, men innerst inne kokar jag och tänker. Du kan väl för fan vända dom kläderna som inte behöver vara ut och in innan du stoppar in dom i maskinen, eller lära dina ungar att ta av dom rätt..

Ungarna har jag verkligen inget emot, dom är verkligen underbara och dom kommer jag verkligen sakna. Något som nu även har slagit mig i tanken, efter att Francoises i frankrike sa.. Jag kom till ett annat land, dvs Italien, kunde inge italienska och blir tvingad att prata engelska med hela familjen, vilket betyder att jag inte har lärt mig proper italienska. När vi tex sitter vid matbordet pratar familjen italienska vilket skulle kunna betyda att jag är det femte hjulet, det som inte förstår något och får sitta där som ett frågetecken. Nu är det juh så att jag förstår till mesta dels vad dom säger, även att dom själva tror att jag inte gör det. Men det är sant. Vad är det för stil egentligen och låta en tjej som är i ett nytt land inte få lära sig språket som pratas i landet?? Och inte heller hjälpa henne eller pusha henne att lära sig??

Men vad som är mest tröttsamt för mig är att dom aldrig planerar, utan på morgonen kan mamman säga att på dagen måste du hämta en av ungarna tidigare.. Jaha, ja då var den dagsplaneringen förstörd för mig..


vilodag eller vecka?

Jag vet, jag borde röra mitt ärsle.. Men igår simmade jag iaf i poolen bredvid sjön.. hehe låter lite underligt.. men trevligare.. Inte för att det är tillräckligt, och för att vara ärlig hatar jag att vara hemma hela dagen. Verkligen hatar det, det är därför jag spenderar ganska mycket tid på gymmet.. Men så mycket händer tyvärr inte med min kropp..

Idag tog jag mig en vilodag, på min vilovecka.. men bara för att vila min hud, brännan börjar lägga sig, men det är typ precis där man rör sig som det gör ondast, hehe ja det är väl klart. Vad jag menar är att jag har bränt mig mest på dom delarna som jag använder mest på gymmet. Dvs armar, rumpa och mage.. Men imorrn bör det vara lugnt så då ska jag dra dit en timme eller två. Drar ner på tiden då det är vackert väder och drar upp om det är fult..

Tisdags bad

Idag åkte vi även till Como Lago.. Det var väldigt trevligt och jätte vackert, har tyvärr inga bilder på datorn just nu, men det ska jag fixa senare.. Bränd blev man och glad är jag att vi lämnade staden för en dag, för när vi kom tillbaka så höll jag på att dö. Inte bara för att ajg var bränd men också för att det avr så varmt.. 30 grader var det idag om inte mer..

Enzo hjälpte även mig med mitt internet, så nu har jag det för detta sista månaden i italien.. :D

Varigotti söndag med Enzo

I söndags då jag satt Linnea på bussen, packade jag min lilla väska och jag och Enzo tog den långa färden till Varigotti. 2,5 timme tog det dit. Men det var det värt. det har vart första gången jag verkligen kännde att jag var utomlands. För Milano känns endå inte så mycket olikt från Stockholm.
Men Varigotti. Så vackert!








Apertivo och fotbollskaos Champions leauge (3)

Vi satt på apertivon, jag och mina kära och tittade på fotboll, jag kännde mig lite stressad runt slutet då jag ville till Doumo för att se matchen då det var 100.000 pers där..
Jag ahde juh bätt mina kopmpisar att fira med mig och jag skulle blli den första att lämna festen, snacka om att jag hade dåligt samvete. Men jag bestämde mig för att dra endå..

Jag, Linnea, Maria och Dario sprang från baren till doumo. Det var kaos när vi kom fram.. Vi kom precis innan den slutade och svetten bara rann, och detta bara efter fem minuter av att man stod där i folkmassan.
Inter vann, så fyrverkerier flög och folk sjöng och hoppade, verkligen minne för livet, plus något som troligen bara händer en gång i livet.





Apertivo och fotbollskaos Champions leauge (2)

Efter att vi träffat upp Maria bar vi oss väg till Doumo. Det var redan mycket folk som stod vid doumo på morgonen och väntade på att spelet skulle börja, dvs 9 timmar innan.. I sommar värme.
När vi kom fram på kvällen var det fullt, man kunde knappt ta sig fram.
Killar visslade efter oss och sa att vi var brudarna man kunde gifta sig med.. men det var inte allt.. Många trode att vi var tyskar, vilket gjorde oss lite oroliga då min italienska familj hade berättat att man skulle vara försiktig.. Vi som är nörja med våra liv, bestämde oss för att göra att vi kunde för att behålla dom, vilket betydde, köpa en inter halsduk.. :D

 

På apertivon träffade vi mina fina vänner som även hade presenter till mig då jag fyllde år lite tidigare. Armbanden jag har på mig på denna bild är från Maria. Tack! :D






Jag stal några bilder av Maria som hon tog med sin systemkamera.. så fina.. :D





Apertivo och fotbollskaos Champions leauge (1)

Idag gick lagomt fort och vi bestämde oss för att det var dags att åka hem och fixa oss för apertivon vi skulle ha med mina vänner. Maria skulle komma till oss så skulle vi åka in till stan lite tidigare för att mysa lite i värmen innan.







Linnéas outfit




Min outfit


Vi hade det jätte trevligt i solen, dricka våra bacardi.. :D



Lördag, sista dagen

Lördagen var den första och sista dagen på Linnéas tripp här..
Vi spenderade först en ölfrukost vid doumo



Sedan tog vi en tur mot parken för mer sightseeing..



En felstavad Linnea tex.




Fredag fortsättning

Efter parkmyset bar vi oss iväg till Navilie, Jag hade alsdrig avrit där och heller hade aldrig Linnea då det var hennes första gång här.


Navilie eller hur det stavas är floden som går här i Milano, enlligt oss var den inte mycket att se, men vi hade det as kul.




Vi gick till en bar där man kunde spela biljard. Kan kan då säga att jag och linnea inte var dom bästa, men roligt var det.

 

Drinkarna som alltid var jätte starka.
Nu ska ni få se hur stark en italiensk drink faktiskt är..

Detta är en Jäger redbull, utan redbull då man fick hälla i det själv.


Detta är utan redbull som sagt.. och för att ni ska tro mig har jag även den här bilden- men varför skulle jag ljuga??


En oöppnad redbull..
det var den samma mängd sprit med Linneas drinkar fast det var vodka..


Fredags mys

I fredags, efter en dag på stan bestämde vi oss (jag och Linnea) att vi skulle ta oss till sempione och dricka lite öl i parken. men familjen sa att det inte var så säkert för två tjejer- speciellt utländska, blonda- att sitta i parken själva. Men vi ville verkligen dit så jag frågade min gym polare om han vill hänga med.
Enzo en smart, rolig *host host* medel åldersman.. och det ville han.. saken var även att vi tog hans bil, vilket betydde att vi hade skjuts överallt.. NICE!! :D





OMG

Den lilla hjävulen Ivan, har raderat mig på facebook, och jag ahr inte ens hört av mig efter att han gav mig sin "present" Ah förutom tt jag skrev ett litet text till honom att det var en väldigt dålig idé att vi träffades för att ajg fortfarande gillade honom. Kankse därför han sprang iväg.. Ska jag tillåta det här eller ska jag ta mitt ärlse och gå dom fem hundra meterna till hans lägenhet??

Linnea på besök

I Torsdags ankom Linnea till Milano för att hälsa på mig. Solen kom med henne vilket var as härligt.
Bara någon timme efter vi kom hem till lägenheten bestämde vi oss för att åka in till cetret och äta på Catello. En av mina favorit pizza restauranger. Pizzorna är gigantiska.




TYvärr läste vi inte allt för noga då man antar att alla pizzor har tomatsås på dig, vilket iaf i våra huvuden är en huvudingrediens. men icke då. Linnea beställde en pizza med Ananas på vilket inte hade någon sås, endast ananas och ost.. :S



Så Linnea fick lhalva min pizza.. Margerita..

Ogillar

Fy vad jag ogillar människor som krittiserar andra.
Igår när vi var på restaurangen krittiserade Andrea några som gick förbi. Han trode inte jag förtod för när jag väl sa till honom att jag tyckte han var dum och berättade vad jag tror att han sa så vart han generad och nog kännde sig dum. Jag förstår inte vad folk får ut av att krittisera andra. Tycker dom själva att dom är så himla perfekta??

presenter =)


Presenten jag fick av familjen. Föst fick jag kortet och jag sa, det är glitter överallt.. Då sa Alessandra att det vad mitt paket som gjorde det.. :D




I kortet står det--

Dear Janina,
we are very happy to celebrate with you, your birthday.
We know today is a special day for you and for us becouse we are very happy you are our au-pair and we hope you can feel our love.
Happy birthday!!!

Eleonora, Andrea, Alessandra, Carolina

Vad som var inuti var detta.





Av mamma fick jag mina Salsa skor som jag var hemma och ett knäskydd till träningen. Ska göra en x-ray när jag kommer hem. Sen fick jag en kartong som jag inte fick öppna fören på min födelsedag, så igår öppnade jag sen. :D Trode att det skulle vara tom eftersom jag fick så mycket.
Men den var inte tom.. :P


Det var träningskläder! :D
Precis vad jag behövde!

Av mormor fick jag ett lasse åberg vinglas och pappa och farmor pengar. :D

Hey Hey Hey Soul sister


Happy birthday

I går var det min födelsedag. Men jag fick redan en present några timmar innan min födelsedag faktiskt hade börjat.
Klockan 19 hade jag fått meddelande på både mobilen och på internet av mitt ex Ivan. Vi skulle träffas för en "kaffe", han tog en öl och jag drack is te och vi pratade om hur han hade haft det sedan vi gjorde slut. Han åkte till Cuba och sedan till spanien i några månader.
Gud va han är söt! Man blir bara kär igen av att titta på honom.

Men det var inte så lätt att träffa honom först. Efter vi hade bestämt att jag skulle komma över till honom tog det 30 min innan jag gick dit. När jag väl kom så var han ute och gick med hunden, Zora. Så jag bestämde mig för att vänta i trappuppgången då en inneboende endå öppnade porten.

När jag väntade där kom Aida fram till portdörren med en vän. Dum som jag kan vara ibland, log jag bara och öppnade inte dörren, tänkte hon har juh en nyckel. Men hon hittade inte nyckeln och efter ett tag såg hon att det var jag.. Hon bah, nej men det är juh janina och då kände jag mig as dum för att jag inte öppnade dörren så då gick ajg dit eftersom hon ändå inte hittade nyckel..

Hon gillar verkligen mig. Hon framade mig och sa att jag var så söt, sen gick vi upp till lägenheten. Och det konstiga var att hon visste att det var min födelsedag nästa dag.. Underligt tycker jag nu när jag tänker på det.. hennes är imorn.. Kanske jag ska bara en kaka till henne och gå förbi ímorrn innan Linnéa kommer..

Efter ett tag kom även baben Ivan hem, snygg som vanligt. Tyvärr hade han gått ner 4 kg och det syntes han var mycket smalare i ansiktet.

Jaja blabla bla..
Timmarna gick och det närmade sig min födelsedag dvs tolvslaget.
För att göra det här inlägget lite kortare och bespara mig själv arbetet att skriva så mycket. Berättar jag bara slutet.

Hur historien slutar är med att jag och Ivan har det trevlig på en eller snarare fyra filtar på källargolvet och Ivan säger. Happy birthday! =)


Helgen

Jag landade i Spanien, Barcelona/Girona- fick ett sms som stod välkommen till spanien. Däefter tog vi en lång biltur till frankrike. Vid gränsen fick jag ett sms som det stod välkommen till frankrike.. haha

Familjen var trevlig och allt känndes bra. Klart det känns anorlunda då det är en ny familj, nya rutiner och allt. Men dom verkade jätte bra och jag tror jag kommer ha det jätte roligt där. Visst, det är en småstad. Men det finns det essensiella, dvs ett gym. Det är allt jag behöver. Flyttar dit den 26 augusti, fast det kanske jag redan har berättat kom jag på. :P

PÅ flygplatsen träffade jag några Candadensare. Dom var ganska söta. Dom skulle till Rom och jag skulle till Milano, lite halv osis, men endå..


Dags att fixa sig

Eftersom Carolina kommer em snart, måste jag väl iaf ta och hoppa in i duschen nu. Jag tänker inte leka med henne, jag måste fixa allt annat. tvätten disken, damsuga, ja allt jäkla.. Jag skulle inte klara av att vara i samma familj i två år i rad även om jag tyvker om dom.. Fan heller! Det ska bli skönt att åka här ifrån, dock kommer jag sakna mina kompisar, men det är lugnt.. jag träffar dom, någon gång..

Fitness magazine

Jag skrev in till fitness magazine om min gravid mage och om dom kunde hjälpa mig på "hälsoakuten".
Jag fick svar nu och dom vill att jag ska vara med i tidningen. Tyvärr är fotograferingen den 4 juni, vilket betyder att jag inte kan komma eftersom jag är i italien.. Typiskt!!

Alltid

alltid när jag kommer hem sent eller har varit någonstans, ska alltid ungarna sluta tidigare i skolan vilket betyder att jag måste vara barnvakt, eller att jag måste ta dom till skolan. och detta säger dom alltid samma dag eller dagen innan. det irriterar mig någefruktansvärt. Plus att jag aldrig får sova i det här huset. i morse tex, började eleonora tjuta och väckte mig.. som tur var somnade jag om efter ett tag. Men jag är fortfarande as trött..


Weekend a france

Den här helgen var jag till frankrike och hälsade på familjen jag ska bo hos nästa "år". Jag flyttar dit den 26 Augusti.. Jag har busy år.. Jag kommer endast hinna vara hemma 3 dagar efter spanine för att sedan flyga till Frankrike.. Undra om jag kanske ska packa innan jag åker till spanien, jag vet inte. Det är juh en månad innan men den månaden är jag juh inte hemma så jag vet inte.

Familjen var trevlig. Det känns alltid lite jobbigt i början. Jag känner även lite press eftersom jag vill lära med franska men att jag även känner mig lite tvingad till att lära mig. Men det är väldigt bra att francoises sa att hon vill att jag ska lära mig, det är intte som här i Itlaien då familje vill att jag ska prata engelska, utan i frankrike vill dom verkligen att jag ska lära mig just deras språk..

Huset!! Jätte stort, med pool. Laurent, sa att jag ska få prova åka Baptist cross eftersom jag alltid har velat gjort det. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra. Jag kommer ha tid på dagen att göra det jag vill dvs. plugga och gå till gymmet..
Det som är mina uppgifter där är att jag ska laga middag, handla mat, hämta barnen i skolan och skjutsa dom till olika aktiviteter och hjlpa till med läxor. Inga hushållsarbeten som här. Oxh så har man juh en bil, och man behöver inte betala bensin.
JA, det är en små stad, men jag gillar gräs och stillsamhet. plus att man inte behöver göra av med så mycket pengar. Här har jag juh gjort av med mina livsbesparingar då allt är så förskräckligt dyrt och manm inte får så mycket pengar..




Här är huset och med poolen när den är öppen. Den var stängd då jag var där då vädret var rätt uselt..

Banankaka

Idag ahr jag varit duktig.. Jag ahr både gjort mina sysslor, vart på gymmet, suttit vid datorn, hämtat ungarna i skolan och läst i en bok..

Men jag har även bakat en banankaka.. Maria skulle egentligen komma idag, men Theo hennes hund vart sjuk så hon ska försöka komma imorrn.. Men eftersom jag hade planerat att baka den idag så gjorde jag det, då jag kännde att jag hade mer tid idag än vad jag kommer ha imorrn då jag måste hämta ungarna två olika tider och även hinna med det vanliga.. sysslor och gym..

Allt jag vill ha

Det verkar som att livet går framåt för mig.. Men jag har juh heller inte gjort något så att karman ska ta mig bakåt.. På fredag ska jag åka till spanien, eller ja till frankrike men landar i Barcelona och sen hämtar den nya familjen mig där..
Det är bara en av sakerna jag verkar få.. och hoppas det inte slår slint nu och allt försvinner i rök.

Det andra är (jag plaerar mitt liv i detalj, nästan) att jag verkar få den distanutbildningen jag vill ha. Visst är det lite tidigt att säga men genom den info jag har plockat på mig, ser det ljust ut..

Den tredje är att jag kommer hem till midsommar. Midsommarn ska spenderas med Kim på hans landställe.. Det ser jag verkligen mycket fram emot..

Det här året har varit jätte bra (året i italien), visst har det haft sina upp och ner, men i helhet har jag haft det jätte bra och jag kan inte förstå att det redan har gått snart 10 månader..
Nästa år (om jag får allt jag vill ha och planerar för) kommer bli super, bättre än det här tror jag.. Och det är jag så glad över..
Jag skulle kunna säga till er att hålla tummarna och inte kasta någon förbannelse över mig. men ni gör vad ni vill, nu förtiden tror jag på karma och jag har bara gjort gott för att få gott..

francos blick

Idag fick jag samma blick på gymmet.. Blicken och hand gestern som säger - och är du fortfarande här?
hehe, jag var på gymmet idag som vanligt, gissar på nästan 3 timmar, men den första timmen både igår och idag pratar jag mest med Enzo. han är trevlig.. Imorgon ska vi åka och köra Go cart.. Det ska bli as roligt.. tyvärr kunde ingen av mina vänner följa med så det blir bara vi två.. han ville inte fråga sin vänner för dom har familjer sa han.. :P

en underlig dröm

Jag träffade en tjej, det var en solig dag och jag hade en cykel. det hade förvisso hon också, hon sa till mig att hennes pojkvän hade varit otrogen mot henne, så dom hade gjort slut. Hon berättade även för mig att hon ville ha barn så hon funderade på att skaffa barn genom en bank. Jag sa att man kunde det. När hon började gå ifrån mig så sa jag efter henne att hon verkligen borde fundera på att ta tillbaka honom för det är inte ofta man hittar någon man verkligen älskar. Hon sa att det var sant och började cykla iväg. Jag tog min cykel och raceade efter henne och jag kom före henne, sen vet jag inte vad som hände för klockan ringde och det var dags att gå upp. det var en väldigt skön dröm endå. Jag vet inte vad allt dette beyder, men det gör inget.. Synd bara att man inte kan forsätta på samma dröm nästa gång jag går och sover. Btw, allt var i färg, kanske var därför jag tyckte det avr så himla fint.. :D


Jo nu Franco är jag trött

Igår var jag, Jeanette och Elisa ute på zoolatino och dansade. Det var roligt, och helt oplanerat. Jag hade precis tagit av mig sminket och krypit ner i min pyamas då Jeanette undra om jag vill gå ut å dansa, egentligen kännde jag inte för det. Men hade inte träffat henne på några veckor, så det var bara att sätta på sig smink och kläder. Så nu fick jag iaf användning för mina salsa skor. :D Hon släpte av mig här hemma 2.20.

Men jag gick upp som vanligt 8.15. Trött som en zombie. Gjorde mina sysslor. Provade en espresso då vi hade maskinen hemma på lån från Laura. Vi hade juh fest här igår på dagen.. Eleonora hade sin comunion..

Det verkar som jag har blivit vuxen nu, för jag gillade faktiskt kaffet, och inte socker. Då är det juh inte kaffe man dricker.. Hehe, efterosm jag normalt eller ja aldrig dricker kaffe fick jag mig en kick.. Jag dansade för mig själv när jag damsög och jodå, svettug blev jag, men det gjorde juh inte för jag skulle endå till gymmet.
Ett träningspass som blev 2,5 timme lång.. Under den tiden jag cyklade, corssade och lyfte vikter var jag inte särskillt trött, men jag blir egentligen aldrig riktigt trött när jag tränar, jag blir mest uttråkad och slutar för dagen..
Hehe, Franco frågade mig (en x fitnesstävlare) om jag aldrig blir trött, jag hade juh arit där i 2 timmar.. Haha det hade han koll på. :D Men det var jag juh inte, hade mest ont i huvudet.

Nu, när jag har ätit min lunch/middag och tagit det lugnt ett tag är jag jätte trött. Skönt att jag lämnade tjejerna på en födelsedagskalas, så nu e jag ledig.. As skönt.. men kan nog inte gå å sova.. det är nog lite underligt.. Men kommer ta mig en tidigkväll--- som så många andra dagar. :P
Upp för samma runda imorgon, förutom att jag måste ta hand om barnen så blir nog inte lika mycket gym..

en pojkvän och barn



Jag har alltid tänkt så mycket på att jag vill ha barn och en pojkvän.. En pojkvän nu så jag kan ha barn innan jag blir äldre. Men nu har jag tänkt klart.. Jag är jätte glad med mitt liv som det är. Barn får vänta ett himla tag, jag vill inte ha dom nu.. Pojkvän får komma när det kommer, no rush..

Bortdomnande ben

Nu i en vecka har jag haft bortdomnande ben, jätte läskigt. det känns ibland att dom inte finns där längre, att dom dött.. Ibland vaknar jag på natten av att dom somnat och att det gör så jäkla ont..
Andrea säger att det är vitamin och mineral brist, så jag fick en sorts vitamintablett av honom. Smakar rätt gott och det hjälper.. :D



Thank you Andrea.. :D

Att satsa på syrketräning och Calcium för ett långt friskt liv

Satsa på styrketräning innan ålder 30. Vid 30 års ålder har du uppnåt otimalt av benmassa och här efter går det bara utför. Genom att träna rätt och äta calcium hjälper du kroppen att inte förlora lika mycket.
För er som inte visste bör du äta 1000mg calcium om dagen, är du äldre bör du äta 1500 mg. Men det flesta får inte i sig sina 1000 mg om dagen och bör därför äta tillskott.
Men för guds skull, när ni köper tabletter glöm inte att det måste finnas vitamin D i tabletten då det är omöjligt för kroppen att ta upp calium utan. Så äter ni calcium utan D vitamin är det som att inte äta något alls.
KOm även ihåg att kroppen endast kan ta upp 600 mg per gång. så äter du en tablett som säger att du har hela calcium intaget där, får du ändå inte i dig allt du behöver.

Nästan en vanlig måndag

--Det började iaf som en vanlig måndag, dock var jag otroligt trött och detta skyller jag andrea på, då han skrek som en galning i söndags morse så att jag vaknade. Och det var detta raseri inlägget skulle vara om. För att vara ärlig skäms jag live över vad jag gjorde, men hade jag inte sagt åt honom, hade han aldrig vetat att jag var sur på honom.
jaja, tillbaka till idag.

Det började som en vanlig måndag, dvs. as mycket tvätt.. Jag hade planerat att gå till gymmet efter jag hade gjort allt, men är så fruktansvärt trött.. Fast det var inte bara det som gjorde att jag stannade hemma..





Medan jag hängde tvätten hände något mindre behgligt.. När jag börjde mig ner (och detta utan förvarning, och ni vill säkert inte höra om det här) spydde jag, bara så där. Inte mycket. men för att skydda den rena tvätten fick jag spotta på golbvet.. Inte trevligt, sen smakade det tvål i munnen.. As äckligt.. Därefter kände jag mig ännu sämre och bestämde mig för att kolla klart på teh green zone eller vad filmen hette och sen funny people.. dom var relativt bra.. Snart ska jag hämta ungarna från skolan..

Kina mat. :D

Den här helgen har vi vart runt hela världen. Först marocco och cous cous, sen Mexico, sen i går gick jag och Nina till china town och jag och familjen pizza i italien.

Vi gillar våran mat vi.. :D






Skavsår under fötterna

Nej, jag kan inte säga att jag är en van joggare. Jag kör med vikter och nu förtiden cross-trainer. Men igår joggade jag då gymmet var stängt för lavoro. Idag gjorde jag uppvärmning till parken och den joggade i 30 minuter. När jag kom hem hade jag bskavsår undet fötterna. Det är inte första gången, och tyvärr nog inte det sista. Men varför får man skavsår under fötterna? Jag tror iof att det är för att jag kanske inte knyter skorna tillräckligt hårt och att dom sedan skaver när jag springer. Men jag har ingen aning. Ska kanske ta och göra en reserch på det här. Har ni någon idé varför detta händer??


F*n jä*l* internet!!!

Funkar internet, nej inte det heller.. Vad är det här egentligen.. Så irriterad man blir då!
Om en halvtimme ska jag åka till Milano och träffa Nina, jag måste handla lite mer träningskläder. Jag har everkligen inte tillräckligt, så jag hoppas att jag hittar det jag söker..


En härlig kväll i (fejk) Mexico

I går, Lördag gick vi på mexicanskrestaurang. Den var smockfull, och Marco hade så klart inte bokat något bord så vi fick vänta i en timme, vilket iof gick rätt fort, men endå.
Därefter åkte vi till en engelsk bar och tog en öl. Klockan blev 3 innan jag var hemma. Marco skulle skjutsa hem mig. Men Dario (killen jag brukade träffa förut som även är min vän) erbjöd sig att skjutsa hem mig, det skulle gå mycket fortare för Marco behövde släppa av Nina först.
Haha, det roliga var att Marco var as förvånad när jag sa att jag skulle åka med Dario. Hahaha..












Smindlar och småkryp

I fredags sov jag över hos Nina då lördagen var festa di lavoro, vilket betyder att alla är lediga från jobbet och allt är stängt. Även metron och tågen fick jag höra. Så då åkte jag på fredag kväll hem till Nina i Arcore.
Vi tittade på film och pratade och när vi skulle gå och sova (jag sov på en madrass på galvet) såg vi en spindel och sedan nådra konstiga insekter på väggen. Nina dödade dom, men var endå orolig att något småkryp skulle krypa på mig när jag låg och sov. Så min natt gick inte så bra. Jag svettades som en gris under min filt men jag kunde juh inte ta av mig den pga min skräck.

På morgonen på lördagen sprang vi ut på en joggingtur i parken. Lite senare på morgonen så gick vi till Esselunga och köpte råvaror till våran lunch. Allt var jätte smarrigt. Dock åt vi lunch mellan 15 och 16 då vi visste att vi skulle ha en sen middag då vi skulle på mexicansk restaurang med våra vänner.























Vi gjorde mumsig cous cous med zucchini och  rödpaprika. Sedan gjorde vi en vitlöksås och en sallad. MUMS MUMS!!


RSS 2.0