Miss US

Nää, nu pratar jag inte om Miss US, Miss Sverige och Miss world.
fast visst skulle det vara nice att vara med där. Om man endå var så snygg.. Som jag har tänkt länge nu, ja i flera månader och i förra året.. för det va juh så länge sedan :P
Att jag ska träna mig fit.. Hur nu det ska gå till.. Visst en bit i taget, men jag måste ändå ha någon som kan pusha mig och som bvill följa med å täna och verkligen ta i.. För det gör inte jag annars, tar bara lite smått så där.. kanska ska gå till gymmet imorrn när jag endå är ledig, så där på dagen.. har juh inget annat för mig förutom städar i mitt rum, diskmaskinen och allt sånt grejs och sen ska jag juh förståss till Bror och kolla till Chivisen.. =) Ja hon är så söt..
Vet inte riktigt hur matthias ville att jag skulle göra. om jag ska sova där eller bara hänga, eller alls.. Jaja det blir nog bra vilket som..

Ja just det, tillbaka till mitt ämne. Jag saknar verkligen USA. Det var kul att vara där även om allt inte gick lyckat. Det vara varmt och skönt och man kunde se så mycket saker. inte för att jag hann det. Men man kunde.. Hade möjligeheter..
Måste samla ihop massa pengar så jag kan åka tillbaka.. Tråkigt att man inte kan åka som au pair.. Man kanske kan det i två månader, fast då blir det juh olagligt iaf..
Måste åka och hälsa på min gamla vänner i Austarlien me.. Jag har aldrig varit där och Jess har heller aldrig varit här. Vi träffades i USA.
Ja minsan.. Australien är ett land jag vill upptäcka. lära mig vindsurfa, dyka, kolla på alla otroliga djur, resa och bara ha det underbart.. :D
Fast.. ja just det det ksulle jag göra. ringa till någon resebyrå och fråga vad det kostar att åka till mexico nästa år, om man skulle boka nu.
Jag känner nog att Mexico är roligare att åka till än Thailand, även om jag gillar kläder och buddismen. Men det får jag väl titta på någon annan gång..

Jag har så himla mycket planer att inget kommer bli gjort. jag lovar det.. Jag har så mycket vilja, men ändå så bakas det inget i ugnen fasten den är varm.. jaja.. får väl värma upp mina ideer i framtiden, när jag har någon att dela dom me.. Eller vad tycker du?
Idag vart det en lugn kväll.. Först var jag sanna, tesse och matcus och träna på gymmet och sen tittade vi på Sweenie Todd, den var bra. Om man gillar musikaler och det gör juh jag.. :P
Tim Burton måste verkligen gilla Jhonny Depp, han är med i typ alla hans kända filmer..
På tala om Burton. Marcus sa att det finns ett snowboard märke som heter Burton och då sa jag att jag har en sån snowboard.. För det har jag juh.. :P

Imorron blir det 25 års partay, med början kl 19. får se om jag går så tidigt.. men det blir väl något sådant.. Ska titta efter en bra väska som jag får plats med kameran i.. Det ska fotas.. fast egentligen ska man väl inte det.. fast jag gillar minnen för evigt.. :P
Nää nu går jag och sover..
Drömmer mig om killen i framtiden..
Bara så du vet!
Jag är kvinnan från din framtid!
och jag kommer bli en Miss Någonting.. =)

Upptagna killar och Kappahl

Här om dagen.. Eller ja det började väl egentligen för längre sedan än så.. Men här om dagen, då sa jocke att "tar man inget, får man inget" och då pratade vi om killar.. Upptagna sådan.. Att jag alltid träffar upptagna killar. det SUGER!Så då menade han att jag skulle ta dom endå. Men det tycker jag skulle vara kass stil, men tydligen är det det ända settet att överleva i denna värld..

Ursch jag gillar inte direkt att skriva i bloggen längre. Nog har jag saker att berätta kan du tro. Mycket roligt och mindre kul.. fast jag orkar inte..  Idag var jag på kappahl och hade praktik. Det är jätte kul.. =) Kappahl är verkligen ett bra företag. Det kan du ge dig på! =)


Höger snurr och vänster spinn

Sanna och jag har spenderat våran helg på yesteday och lärt oss börja dansa bugg.
 As kul faktist.. Jag lärde mig att dansa som kille och tjej, för igår så fanns det inte så många killar så då var jag det.
fast idag ville jag vara mig själv. Det var as kul!
Så nu blir det fortsättningskurs.
Sen har jag planerat att ta upp kickboxning och salsa me.. Får se.. Mitt schema lär bli rätt fullspäckat då.
Men verkar inte ha något bättre att spändera min tid på. Inge kille eller så..
Har skrivit upp mig på en franska kurs me.. så vi får se hur allt blir.
Sen har jag juh mitt jobb och praktiken som jag älskar. Så får se, lär bara bli pankaka som vanligt..

Min brorsa har skaffat sig en liten hund. chihuahuan Bella.. jätte söt.. fast det är väl kankse mest Stinas..

Jag har fått någoot ryck. jag är kär i the offspring, all american rejects ja massa andra. dom är verkligen as bra.. :D Right?

Nej nu ska jag gå å sova så jag kommer upp imorrn.. Fast vill egentligen inte. vill sitta uppe och lyssna på musik.. men det går juh inte.. Well.. You´re gonna go far kid! Dance fucker dance.. - The Offspring..

Härliga dagar, dåliga dagar

Jag har generellt en väldigt bra dag.
Jag var på praktiken idag som alltid är jätte roligt.. =)
Sen åkte jag till norrtälje och lämnade in min ansökan om franska steg 1 kurs och sen gick jag till biblan och lånade en franska kurs där, som man kan börja loite smått på. Jag gör ju allt det här för skojs skull, vill inte direkt uppnå något mer än att lära mig lite..
Sen åkte jag hem och gick på gymmet. Tror att det går rätt bra faktist..
Efter det träffade jag isa och vi gick hem till mig. och det va här min dag försämmrades någe fruktansvärt..
Jag har sökt till reseledar jobb/utbildning och jag fick avslag, det var jätte surt. så nu måste man börja om igen, sökandet efter jobb i utlandet och au pair jobb, det tar på karfterna och det är inte kul å sitta vid datorn och skriva mail hela tiden..
Efter att jag hade surat ett tag. Gick vi ner till ica för att möta upp emma. För vi skulle gå å äta pizza.. Jummy Jummy. Det blev en viking. efter 1,5h på pizzan och efter ett snabbt möte med brorsan gick vi å handla och sen följde dom mig hem innan vi gick skilda vägar, ja för dagen.. :P
Och för en timme sedan ungefär , då när jag kom hem. skrev jag ett mail som sedan försvann, as surt det me. och så lagar jag mat till imorrn.
Broccoli paj, den kom precis ut ut ugnen och sen förberräde jag lite frukost för imorrn..

Morrondagen ser ut följande, jobb, gym och sen hem för att städa och fixa här hemma, ringa massa samtal om jobb och sen får vi se.. =)
Blir säkert bra..
Det sugiga är att jag har tänkt att 2009 blir det bästa året hittills. men nu med reseledar planerna svartnar ser det ganska mörkt ut..
Men vi håller tummarna till att jag får uppleva ljuset vid tunnelns slut (inte döden menat då) :P

Att bjuda mig på..

Att bjuda till middag är ingen kompicerad sak. Man kan laga till vadsom och mn uppskattar omtanken.
Vart bjden på middag hos min brorsa alldeles nyss.. Han är så snäll!! Och gott var det me.. :P
Men OM man förmodan skulle vilja bjuda mig på mat, finns det vissa saker man hälst ska undvika för att få mig som det perfekta sällskapet.

  1. Servera INTE rött kött
  2. Ingen pasta
  3. Inget som innehåller stora delar av laktos
  4. Helst ingen svamp


Håller nu på med en detox. Fuskar lite. men vad ska man göra. jag är konstant hungrig, ja nästan, plulvret smakar blä, och jag blir sugen på allt, spelar inte så stor roll vad det är.. Bara för att jag inte får äta det så vill jag ha det.. =P
Nu är iaf första veckan över, snart. jag känner att den här veckan nog var den svåraste, att hålla fingrarna i schack (som smög iväg ibland) så jag hoppas att dom nästa framtida två blir lättare. jag måste komma ihåg varför jag gör det här.. en affirmation..
Ska nog skriva upp det på griffeltavlan, all min affirmation, kanske göra et kollae, va kul.. =) det ska jag göra.. =)

RSS 2.0