Pass it on..


Åh vad jag älskar jamie Oliver. Han är verkligen min idol. Han är en person som man kan ha som idol utan att det är bransligt.. För jamie gör så bra saker. matrvolutionen som går på TV nu. och för något år sedan var han i skolor och i england och försökte få bättre mat till barnen.

Jag är så trött. Har jobbat idag och det skrev jag juhb igår. skrev säkert att jag inte skulle vara ledig fören nästa söndag.. mm.. jobigt, men det går nog bra. Jag är glad att jag har två olika jobb ( tyvärr bara ett med pengar) för då går tiden mycket snabbare och man blir inte lika trött på jobbet.. Hade jag jobbat 13 dagar i sträck  på samma jobb så skulle jag dö..
Ja, nu ska jag gå å borsta tänderna och hoppa i säng.. Just fan, jag måste juh packa ner jympa kläderna.
Ska med sanna på spinning imorrn efter jobbet. jag kommer nog till rimbo vid 18.30 (det brukar jag) och sen var spinningen kl 19. sen blir det hem å äta middag..
Jag måste verkligen börja på gymmet igen. Jag känner mig bara tjockare och tjockare.

Nu har jag även slutat smörja in tatueringen. har tydligen använt lite mycket kräm skulle jag tippa. för jag har fått utslag på tatueringen och runt och det kliar fortfarande, men hoppas det blir bättre  iaf.. nej nu kilar jag till badrummet!
Sov så gott alla där ute..

Får se hur länge det håller sig..

Ja du. Nu har jag städat mitt rum så nu är det nära inpå perfekt igen. Det ska bli spännande att se hur länge det håller sig så här.
Har spikat upp två krokar bakom dörren så jag kan hänga mina kläder där istället för att dom ska ligga på golvet å skräpa.. Eller skräpa gör dom juh inte, men skapar oreda..

Idag har jag gjort sams med sanna och franci, fast egentligen var vi väl inte direkt osams från början, och blivit ovän med isa. Eller egentligen är det hon som blivit ovän med mig och sagt upp våran bekantskap, så då får det väl vara så.. Det är bara gå vidare..
Och så har jag jobbat (värsta lugna sköna dagen, samma imorrn) och sen var jag på "kalas" Elin fyllde 18 och Folke fyllde 80 år.. Rigmor hade gjort god mat och mormor god tårta och kaka, fast jag åt bara mormors kaka och sen mådde jag as illa.
Var hos henne igår när hon höll på å baka, så då fick jag två bitar och receptet och sen gick jag hem å baka, sen kom sandra över en sväng så vi tog med oss lite kaka hem till henne och kollade på "lets dance" Följer egentligen inte den serien, men det är kul å göra en kväll av det hela. Så vi frossade i trokadero, polly, kaka och kexchoklad. Sen följde hon mig hem och jag gick å sov. Vi båda skulle jobba idag så..
Ska jobba ända till onsdag sen är jag ledig onsdag då.. eller? nej nu blev jag osäker måste gå å kolla.. brb..

Ja minsan, önsketänkande.. här har jag gått hela helgen och hoppats på att jag skulle få vara ledig på onsdag men inte då, jag ska jobba ända till på söndag, det är mer än en vecka kvar.. =(
När nästa vecka är slut har jag jobbat 13 dagar i rad.. =( blää.. Men det  går nog bra. det känns som jag får en del gjort ändå, träffar någon kompis ibalnd.. och så smsar jag juh väldigt mycket, å det gör ju att det känns som jag pratar med folket..

På tisdag börjar iaf fortsättning bugg, jag och sanna ska gå, ska bli kul.. =)
Har man små punkter i veckan att se fram emot så blir det lite lättare..


Träffde min kära morbror idag, han visade något läskigt.. Han blev juh halvt ihjälslagen för ca 6 mån sedan när dave hade sin 30 års fest i norrtäljr. Jävla as! jag hoppas dom dör en plågsam död, förhoppningsvis förs i cancer och sen krockar dom med bilen och dom får ligga i en vecka utan att någon hittar dom. dom ska vra klämda i ett vid ett träd, fast dom förtjänar nog värre än så..
Ja tillbaka till verkligheten.. när han lutar sig framåt i ca 1 min, ungefär som bär man knyter skorna. när han väl ställer sig upp så riner det ur en vätska ur hans nästa, min moster tror att det kommer från hjärnan, det är verkligen as läskigt.. Det är bra att mormror är en stark man!
Krya på dig, och hoppas att det inte är någe farligt.. :S

Nej nu orkar jag inte skriva någe mer..

Saker jag vill köpa är:

  • En bärbar dator
(för när jag tex sitter vid tv:n och kolla på ASPCA på animal planet så blir jag så arg på alla som behandlar djuren dåligt, här om dagen grät jag tom, jag blir så förbannad, å det är något jag skkulle vilja skriva i min blogg, å då är det bäst i stridens hetta å måste jagha en bärbar..)

  • En pojkvän
(för det verkar som att det skulle vara det enda sättet jag skulle få en på :( )


Jadu, va var det mer jag ska köpa??Kappahl, Csilla och Chic.. =)

Åh wow.
Det är alltid lika kul att gå till Kappahl!
Idag var det mer roligt. För Csilla kom förbi. Hon är så rolig och trevlig. jag gillar na verkligen. Åh vi fick goodiebags av henne.. Åh jag fick massa saker. Ska lägga upp bilder här sen när jag väl orkar stoppa in kontakten..:P
Dagarna på Kappahl, bara susar förbi, verkligen.. =) Det är juh bra, det betyder att man har kul med tiden man är där. Men endå det känns inte som jag hinner med så mycket saker på den tiden endå..

Åh ja just det det har jag juh inte berättat heller.. Det har verkligen hänt saker här.. I fredags var jag och tesse och tatuerade oss.. Tesses tog typ bara 30 - 45 min att göra.
Min var dock ganska mycket större, Min tog 2,5 timme å göra, snacka om att jag hade ont. Det kan tesse intyga. Ho har även fotograferat hela sessionen.. Så en bild kan jag nog klämma upp här snart..
Även fast det är måndag idag så känns det.. Det sticks och svider i tatueringen.. aoush..
Och i Lördags (alla hjärtansdag) så var vi på Koh pangan och åt, verkligen en skit bra restaurang. dit ska jag gå snart igen. verkligen en upplevelse med as bra mat.. Vi hade as kul! SEn var vi på Joh labero. Han var duktig.. men dt jobbiga var att man satt å kollade hur han gjorde tricken istället för at njuta av tricket.. Men det var kul det me.. :D

Ja det är dags och städa rummet igen innan det blir stökigt. Jag börjar hålla ordning i mitt rum så ser det fint ut och inte en massa kläder som det brukar vara på golvet.. :P
Nej nu ska jag sluta, för nu börjar jag bli trött, har en massa sker jag måste göra innan jag går å lägger mig..
Vi höres ha det!

:(

Det är aldrig kul att bli kvar glömd eller vard sist. Varken på gymnastiken eller i en vänkrets.
På gymnastiken kunde jag överleva för även om jag skulle bli vald sist så skulle jag ändå känna mig säker för jagg kände mig omtyckt. Men i en vänkrets är det annorlunda.
Jag känner mig själv och jag trode att min sk. vänner kännde mig med, men jag var inte säker så jag påminde dom hela tiden om hur jag kännde och vad jag tyckte att en kompis skulle vara.
Men endå så gick det ut ur det ena örat och in i det andra. Så jag antar att våran vänskap inte betydde så mycket för dom..
Och det är jobbigt att känna att ens vänner inte alls bryr sig om än.. Utan att man endast är där om den andra inte har den den egentligen skulle vilja vara med. Och som inte anförtror och litar på än..
Jag kan ärligt säga att jag tycker att jag är en bra kompis om personen är en bra kompis till mig.
Men får jag höra saker från någon annan som min kompis inte har berättat för mig, konfronterar jag den och hoppas på att dom ger mig ett ärligt svar, och inte struntar i att svara eller hittar på något annat. Och när denna personen inte säger sanningen, så måste jag prata med någon annan om vad som stör mig.
Och det borde man juh förstå. Att när ens sk. vänner inte berättar sanningen och inte har hänsyn för vad man känner ja då måste man juh prata med någon annan och då kanske jag inte är en sån bra kompis. men det är för att jag har blivit bemött på samma sätt, om inte värre.
Så då om personerna inte vill vara kompisar med än, ja då får man väl gå vidare även om det är svårt.
Men nu är det ännu svårare än vad det skulle kunna ha varit. Hade man berättat sanningen från början så skulle det vara lättare men nu har det tydligen pågott ett tag och sanningen har döljts. Ja då känner jag att man gott bakom min rygg och inte bryr sig.
När jag väl fick veta det, kom det som en chock. Låtsas man veta mer än vad man gör så får man veta mer.. Så allt kom som en chock och jag blev så arg att dom huggit mig i ryggen.. Jag kan inte gå till gymmet, eller till jobbet. för tanken att se dom tillsammans gör mig så arg. Inte för att jag inte är glada för dom, utan för att dom gått bakom ryggen på mig. Men jag kan heller inte säga att jag nu är glada för deras skull, men hade de berättat för mig så skulle jag vara det.

Nu fick jag en bild på min nya sketch av tatueringen, den är skit fin.. Å skärsår har jag på mina armar för alla himla kassar jag har fyllt med presenter idag..
Jaja på torsdag ska jag in å mäta så stor jag vill ha tatueringen.. hehe bäst jag sätter på mig snygga trosor då, eller vad säger du?


RSS 2.0