Waterfront och redovisning

det är fullt upp nu. Har inte varit hemma mer än 1 tiumme sedan i fredags känns det som. Då jag har sprungit ut och in och packat en massa saker och provat kläder, ätit och inte hunnit diska har det sett ut som jag vet inte vad här. Men nu börjar det bli lite ordning. Men har mycket att göra innan det blir läggdags. Måste bland annat förbereda mig för vårt "pitch" imorgon. Vi har arbetat med en chokladmässa och imorgon är det redovisnings dags, då blir det in till Stockholm och Medieinstitutet. Där efter blir det en tour på det ny öppnade Waterfront.
Trevligt trevligt!

Guldbaggegalan och mycket mer

Jag önskar att jag tog tid att skriva här då det händer en massor av intressanta saker i mitt liv. Jag vet knappt vart jag ska börja, det är långa historier.
Men i korta drag..
Jag arbetade på Guldbaggegalan i måndags för Petré event. Jag hade det otroligt roligt, och gänget jag arbetade med var perfekta. Roliga, trevliga och utåtriktade. Johan, Malin och Moa lyckades riktigt bra. Som sagt jag har så mycket mer att berätta, men har tyvärr inte tid just nu, full period just nu. Nu ska jag kila ner till tvättstugan igen..
Härliga Petré gänget!

Myskväll

Idag stannar Pauline Montell över. Vi har ätit lite mat, ost, kex och druckit lite vin efter en promenad på stan med Cajsa Carlsson. Efter vi ätit och hängt ett tag kom Cajsa över. Det har varit en mycket trevlig kväll. Och mitt "bittra" är helt borta, nu är det bara sött igen! :D
Nu ska vi kolla lite "New adventures with old Christine".
Natti Natti!

Schkvallerpress

Nu har jag köpt upp mig på "Se och Hör" och på "Hänt Extra", nu är det bara att plugga namn..
Ont i armarna har jag från träningen också, skönt! :D Får se om det blir något simma imorgon, Cajsa skulle tydligen dit så hänger kanske på. beroende på hur armarna mår.. :P

Första träningspasset

Nu ska jag på mitt första träningspass för i år och på ett väldigt långt tag. Jag har precis dragit på mig mina träningsbyxor och ska byta om. Jag googlar runt om kända personer och försöker lära mig hur dom ser ut och vad dom gör då detta kommer vara viktigt att kunna i min framtida karriär.
Ja har aldrig tyckt om skvaller och det är heller inte det jag gör nu. Skvaller intresserar mig inte det minsta då jag tycker att det är ett intrång i någons privatliv. Men att veta vad personen man eventuellt kan stöta på heter och arbetar med är respekt och ett sätt att visa att man tycker personen är viktig.
Önska mig lycka till på träningen och en gång till.. År 2011, jag tror på dig!

Early night? HA!

Jag hade planerat att gå i tid i säng då jag är så fruktansvärt trött.. Nu sitter jag här på min säng i mitt nya kryp in som har blivit så fint, med en ansiktsmask, och har precis duschat och gjort mig halvt klar till sängs. och klockan är 23.16.. tidigt.. mm visst!

IKEA

I dag ska vi åka till Ikea och spendera pengar. Det är aldrig roligt att se pengarna flyga iväg. Men investerar dom i bland annat ett matbord, hoppas att det inte blir för trångt bara. Att ha ett matbord är jätte viktigt för mig, då min dröm alltid har varit att ha middagsbjudningar. :D

Jag återvänder till affären.

Hur underligt är inte det? I dag återvände jag till en affär jag besökte i mina drömmar för ett tag sedan (kan inte berätta hur långe sedan det var, men jag kommer ihåg att jag varit här tidigare och det visste jag även i drömmen. Jag återvände för att köpa en tandborste jag köpte där en gång.
Den kostade 180:-, så var ovanligt dyrt för en tandborste och den var lika liten som en barns. Jag tittade underligt på tandborsten då jag betalade för jag tyckte att den var dyr.
Jag kommer så väl ihåg den här affären, det kändes som ett köpcentre då affären låg inomhus. Det var glasfönster på framsidan och en massor av plåtburkar kunde skådas, sådana som jag fortfarande ville ha, lika mycket som första gången då jag var här.

Det hjälper till att älska sig själv..

Provade en parfym på nyår, och jag föll förälskad i mig själv. Så gott luktade jag. Nu är parfymen in handlad och jag doftar uuuunderbart!! Tack vare NOA Perle. :D

Cancern växer..

Det blir bara fler och fler som får cancer runt om kring. På nyårsafton dog en jobbarkompis till mig i cancer, hon var runt 50. Sen har jag en kompis som har cancer, han genomgår behandling, han är två år äldre än jag. Sen är det en kille som är 23 år och jobbarkompis till min moster, han har oxå cancer.
Min mamma säger att det är för att världen är så stressig och att vi i nutid blir stressade ända sedan barnsben, sport hit och dit och skola där. Ja det finns många måsten i livet, till och med för barn.
Se till att inte pressa era barn till för mycket utan låt dom få leva ett så bekymmerslöst liv som barn som det bara går. Ett liv utan en massa måsten.

RSS 2.0