sushi night

Å igår tog Dario ut mig på middag.. Sushi.. MUMS!!! Jag vill bara ha mer!! Vi åt en massa, och nu vill jag åka tillbaka och äta, men antar att vi får vänta ett tag.. :P

paranormal activity??

Igår hade jag en flash-back från en film jag och dario var på bio och såg, "Paranormal Activity". Men denna flash-back var på riktigt och inte i någon film.

Klockan var stax efter 00.00 och jag hade precis gått och lagt mig och läst ett par sidor i min bok (som är den 5 boken jag läser sen jag kommer hit, exklusive min historie bok) då dörren helt plötsligt öppnas. Men ingen där, men efter ett par sekunder kommer Carolina in, sakta men (ja nu ska jag inte överdriva) säkert.

Hon gick in i mitt rum och stängde samtidigt dörren bakom sig, och kläde sina små fingrar i dörröppningen. "Aje" var vad hon sa (och detta var det enda hon sa på hela sin "visit" i mitt rum).

Hon vinglade lite fram och tillbaka över rummet och ställde sig tillslut vid sidan av min säng, hon sa ingenting.

(För ett par veckor sedan när jag var barnvakt och ungarna var i säng hörde jag ett par ljud ifrån deras sovrum, jag gick dit och hittade Carolina sitta i sin säng med öppna ögon. Jag pratade med henne men hon svarade inte och något underligt hände med hennes ögon, och det var då jag förstod att hon forfarande var sovande.)

Hon bara stod där, eftersom jag haft en sån här upplevelse av henne förut frågade jag henne om hon var vaken, men hon svarade inte..

Jag tog henne på armen och då kom hon närmare min säng, och sedan lade sitt sovande huvud på min mage, och mitt täcke. Där "stod"hon i ett par minuter, gjorde sovande ljud och vände och vride på hennes huvud. Men detta gjorde hon som sagt bara i ett par minuter sen ställde hon sig upp, stod upp ett tag och sedan gick ut ur mitt rum, tände och släkte en lampa och lade sig sedan i sin säng.

Medan allt detta hände, skrattade jag nästan ihjäl mig. Det var ganska läskigt (jag gillar inte att möta någon sömngångare), men ack så roligt.. Jag träffade carolina nu på morgonen, hennes hand är ok, och hon kommer inte ihåg något alls från igår. Jag tänkte berätta var som hände snart. =)


ikea dag

Igår var jag och alessandra på ikea. Men innan vi åkte dit, åkte vi till postkontoret för att hämta upp ett paket jag fick av mamma. Inne fanns en liten nalle för alla hjältansdag. Så söt! och så fanns det så klart andra saker också som tex min allergimedicin och en skärp, som jag väntat på men som tyvärr inte var det skärp jag ville ha.. men jaja. Bara en månad kvar till jag komm hem till Sveirge.

 

På ikea köpte jag en blomma (mitt horoskop sa att jag skulle köpa mig en blomma, för det skulle göra mig glad, och nog ligger det något i det. Mitt rum känns mer--- hemtrevligt, mer som mitt) och en vit kruka, jag ville egentligen ha en svart men jag hittade tyvärr ingen..

 Men köpte jag två ramar som jag kan stoppa kort i. Tyvärr har jag bara ett kort, men nu har jag iaf en fin ram till den. =)

Och vanlijljus som jag kan tända i min lykta jag fick av mamma när hon var och hälsade på. Och nu luktar mitt rum så mycket mysigare, allt känns mycket mer hemtrevligt som sagt.


datakrångel

Jag hatar när datorn krånglar.. Hur ofta ska man behöva göra en ominstallering av datorn? Jag har bara haft min dator i lite över ett år om jag skulle gissa rätt, max två iaf. Och den började redan krångla.

I slutet av förra veckan, la msn och skype av. bara slutade fungera och det stod på datorn att min gateway var offline och att jag behövde se om jag verkligen var inloggad på internet. men det var jag juh för jag satt på facebook. Men i början av denna vecka slutade internet helt och hållet att fungera. Efter mycket om och men kom brorsan fram till att jag behövde installera om hela datorn. Så jag fick köpa en massa skivor och bränna ut allt som jag ville spara. Bilder, musik, filmer ect. och han ringde till HP och frågade hur man installera om windows utan att ha någon cd-skiva. och det gick.

Så tack vara min älskade broder, funkar internet och datorn som det ska. =)


hm..

Ja du.. kanske det är det tråkiga vädret eller jag vet inte.. Det borde juh vara tvärtom då vi går mot ljusare tider. Men jag känner mig bara mer deppig.. Jag har varit glad jätte länge och sen igår, bara försvann det.. Nu känner jag mig deppig och är trött på mitt liv här. Jag tänkte att jag kanske skulle stanna ett år till.. men nu känner jag verkligen, ALDRIG I LIVET!!!!
Det är inte det att jag ogillar att vara här, för det gör jag verkligen inte. Det är bara att livet är så tråkigt och rastlöst..

hm

det verkar som jag ljög när jag sa att det var vår. Idag kom snön. Mycket snö, det bara yr utanför. Imorse var det snö slask, ursch och nu är det feta flingor, men jag säger ursch iaf

Nu är det vår

Konstigt nog är det vår här.. Det är februari. Det började förra veckan. Jag hade en lyckokänsla när jag gick utanför dörren och det luktade vår.. Nu är tyvärr inte fallet lycka när jag gå ut. Pollenen är här. Jag nyser, har huvudvärk och ahr lite röda ögon. Fast ögonen kan juh bero på den roliga och sena kvällen jag hade ute med gänget igår på salsan!
 Åh så roligt det var!! :D

Italian

Igår vad jag och massimo på en jätte fin bar här i sesto, han hämtade mig så klart med sin fina audi och den åkte vi till "cacao".
Väldigt trevligt!

jag är 100 % säker på att hoppa av min italienska kurs. Jag hatar den. Jag lär mig intget och känner mig bara dum och deprimerad av att gå dit.. känns då som familjen vill att jag ska gå dit. men ajg betalade juh för den så jag får göra vad jag vill.. Jag ska börjar plugga fr sverige ist.

Idag ska vi dansa salsa. som vanligt.. :P

RSS 2.0