Baby I dont need you!

Här kommer en gammal favorit.




Helgens gallej II

Lördag:

Vaknade vig 13.30 av att mamma ringde min mobil.
Jupp antar att det är dags att gå upp.

Hörde av mig till min kusin då jag skulle vara barnvakt till hennes barn Hope och Joshua.
Dom skulle åka till bröllopsfesten runt 17 så då var det bara att göra sig iordning. Jag åkte först ner och hämtade min byxor jag köpte (låg som paket på ica) och sen åkte jag hem och provade dom. Perfect! =) (Visar dom sen).

Sen drog jag iväg till Norrtälje där dom bor.
När Zandra och Dave hade åkt iväg åt vi pizza till middag, mycket mysigt. =)
Efter det åt vi chips och kollade på en film jag inte kommer ihåg vad den heter. När denna var slut var klockan närmare 19, så då var det bara att göra iordning Joshi för sängen. Han var väldigt trött men envis så klart, han vill juh med vara uppe längre. Men strax efter 19 fick jag ner honom i säng med en nappflaska.

Hope och jag kollade först på "Barnen i Bullerbyn" och sen "Barbie Farytopia", när vi var klara med allt var klockan 21 så då var det dags för Hope att hoppa i säng, borsta tänderna noga då vi hade ätit mycket sött för att inte få hål. När alla var nerbäddade fortsatte jag med TV:n.

Smsa lite med Erik och sen med Kim. han var i Sverige och hade tydligen flyttat hem igen från Milano. han kan inte ha varit där länge. Hm tråkigt. Jag trodde jag skulle få lite bekant sällskap när jag flyttade dit. Men icke då. Ska kanske träffa honom på Fredag. Får se, killar är juh sisådär.

Helgens gallej

Fredagen:

Först var jag på jobbet och tog emot en 28 st byster och andra kroppsdelar till fashionweek. Sen skyndade jag mig hem och böt om då jag skulle på en lumparfest hos en kompis. Jag hade det jätte trevligt.
hhihi Så fort jag kom dit, kom en kille fram till mig att jag var jätte söt (förvånat) och så ville han pussa mig, efter ett tag gav jag me mig.. :P

Det fanns lite barn där oxå. Som de flesta vet så älskar jag barn så min kväll var mest spenderat med dom och några glas rött.
En liten kille (skulle börja i klass 2) som jag spelade spel med var så himla söt.
Han frågade om jag var kär i den där andra killen (Emil, som jag pussades med) men jag sa nej.
Lite senare på kvällen kom han springandes fram till mig och berättade att han höll på med en annan tjej.
Jah bah "Äh det spelar ingen roll" och sen kom den där Emil och tafsade på mig, jag knuffade bort honom och då sa den lilla killen "Rör inte hennes bopisar!!". Hahaha, han var så himla gullig!

Vad med kläder

Nog visste jag att jag hade mycket kläder. Men nu märkte jag det tydligare då jag städar och tvättar. Hade mycket tvätt-- verkligen. Och massa kläder kvar i min garderob. Men jag kommer alltid lega i mitten. Det finns dom som har mer klädder och mindre kläder än mig. Det finns dom som är mycket sötare än mig och  dom som är mindre. Jag kommer alltid lega i mitten, vilket jag egentligen inte vill. Jag vill juh så klart ligga i toppen. Men skönhet är inte det viktigaste för mig. Så undra vad är??

Vad är viktigast för dig, vad vill du bygga din karriär som?

Borta..

Nu är sofforna sålda för ynka 500 kr. Jag kan inte förstå att mamma sålde en snygg soffgrupp i äkta skinn för endast 500:-
Hon håller på att göra om vårat vardagsrum till ett yogarum.. Mamma börjar bli fast.
Så nu måste jag få upp min kista till mitt rum. Den kommer inte riktigt passa in i min inredning men det får gå. Ska juh endå flytta till Italien om ca en månad så det gör inte så mycket om det ser lite omatchigt ut, det är sånt man får leva med. :P

Lunch

Då var det äntligen dags för lunch. Idag blir det potatis och purjolökssoppa som mamma har lagat. LIte för puréing för min smak men får väl försöka iaf.
Det blir nog inget ikea idag. Fick lite arbeten för ett par immar sedan så nu har jag lite att stå i. =)

Fortsättning..

Nu ska jag fortsätta med utförsäljningsrummet. Håller på att sorterar alla kläder i kartonger och viker och donar så det blir fint. Det andra som väntar är damsugning, ikea och sortera scarfs.
Tyvärr är de enda mailen jag får interna just nu.

hm..

Nu sitter jag här på jobbet igen med en kopp teh. Mår väldigt illa, som alltid.. och är fruktansvärt trött.
Igår hade jag den jobbigaste dagen. 
1. Jag hade femaletime.
2. Dagen på jobbet sög.

Jag börja jobba som vanligt 7.30.
Men igår fick jag lunch kl 10. Slutade jobba 16.30 och hade fullt upp från 10.15-16.30.
Jag var så hungrig och tyckte så synd om mig själv att det kom lite tårar av ilska när jag satt i bilen.
Men eftersom jag arbetar med äldre varannandag så kan man inte visa att man har en dålig dag. Det kallas service. Så jag fick bita ihop och vara det glada jag som jag alltid är, fast med början på ennu en magkatarr.

Inte nog med det. (troligvis för att jag inte hade fått i mig någon mat) Så hade jag glömt bort koden in till jobbet. Så jag stod där ett tag men bestämde mig sen för att ringa till Sanna och fråga om koden. Men precis då kom Erik ut, den räddade ängeln. Han tyckte att det var jätte underligt att jag glömde koden. Men jag kom in iaf, för den gången. Jag skulle juh vidare efter jag hämtat nykeln så då fick jaringa Sanna om koden.

När jag kom hem blev det vegebörjare till middag, när jag fick i mig denna lilla burgare så var klockan närmare 20.00.
Egentligen ska man hälst inte äta efter klockan 18. Ingen tungmat iaf. Så jag hade tur. Men jag äter ofta middag vid denna tid.

At Grandmas house

Var hos mormor och fikade. Hon gillar att baka och ta hand om sina blommor. Går man upp dit bara för att säga "Hej!" så får man alltid något i magen. Som kanske inte alltid är så bra.. :P

Mormor hade hittat lite teckningar jag hade gjort när jag var liten och så hittade hon en gammal födelsedagsannons som mamma hade satt in när jag fyllde fyra. =) hehe jätte sött!



   
(klicka för större bilder)

Jag hade skrivit om mammor på teckningar, och orsaken till detta är nog att jag för den mesta delen av min barndom bodde hos min mammad.

Dags för fika

Klockan 15 var det dags för fika. En bakelse med teh, det satt inte fel. =) Idag blev det mycket att äta så får väl tänka lite bättre imorrn, eller inte.. :P





Ursch efter halva mådde jag illa, Sparade resten.



Dagens lunch

Idag var jag runt i affärerna en snabbis för att kolla efter ett par slitna jeans. Då jag hade blivit rekomenderad Gina, drog jag dit och hittade dom jag ville ha. Ska köpa dom när jag får lön. =) Letar även efter en boyfriend kavaj, vilket jag dock inte hade samma lycka med. Sen drog jag till Hemköp under Åhlens för att köpa lite lunch. Mums!



Byte av kläder

Tidigare idag klädde jag om dockorna. Dom blev rätt bra, fast dom är inte lika fina på en mobilkamera men här är dom iaf. Alla kläder går att köpa på Kappahl under hösten (då det är på detta PR kontor jag arbetar).

         

(den sista är från förra gången, då den fick vara så då jag var nöjd. Klicka för större bild)

Att ragga lockar mygg




Honorna dras till sexualferonomer



Blir du ofta myggbiten? Det blir iaf jag!
Det kan beror på att du är i raggningstagen.
Man har upptäckt att sexualferomoner, det ämne som både människor och djur utsöndrar när de vill locka till sig en partner, är attraktivt för mygghonor.

Detta skriver Aftonblader på deras hemsida, något som för mig skulle kunna stämma då jag gillar killar.. :P
Så nu blir man straffad, se upp!









Dåligt samvete?

Känns som jag har lite dåligt samvete för att jag bara hänger här på jobbet.
När jag började för semestern så fick jag en lapp på alla saker jag skulle göra under dom tre veckorna. Listan är snart tom och jag är inne på vecka två, vilket ger mig dåligt samvete.
Jag gör juh så klart saker som inte står på listan också för att fördriva tiden. Dock har Erika sagt att det skulle vara otroligt lungt. Men så här lugnt?

Får juh dåligt samvete för att det är så lugnt. Vad ska man ta sig till?


Nya outfits

Nu håller jag på att skylltar om i showroomet. Tar alla dockor jag inte tagit tidigare och de som jag inte är nöjda me. Blir faktist snyggt.. Ska lägga upp foton när jag kommer hem.

Tillbaka till måndag

Ja då var det måndag igen.
Sitter här (på jobbet) i tystnaden då jag inte har satt på musiken än. Tycker det är ganska skönt med tystnaden.
Skickar iväg lite mail till diverse tidningar och hör om de arbetar med några nya arbeten. Det flesta har semester, vilket gör det otroligt, otroligt lugnt här. Får se vad jag hittar på. Det finns alltid något att göra. =)

Kunder och livliga personer

Min mamma är massör och har en del av sitt lilla företag hemma i vårt hus. Lugn och tystnad är nyckeln till en avslappnad tid. Jag ligger därför uppe i mitt rum och chillar framför datorn. Men då kommer brorsan hem för att äta frukost med sin tjej.. Inte för att jag vet varför. men här är dom iaf. Låter som heffaklumpar, pinsamt värre!

Jag och Bella Bus

Fina flickan Bella Bus. Broder Tuck och hans Marions lila chihuahua. Hon är så himla snäll och busig. Man blir själv så sugen att skaffa sig än. Snart så.. =)



Hos Linnéa

Hesa halsar, onda huvuden, trötta fötter. Ja det är iallafall något av det jag känner just nu. Blev en sen kväll igår. Kom hem runt halv fyra, vilket betyder att jag hade det himla trevligt.

Linnéa, jag och Sanne körde "Singstar", vilket jag tycker är jätte roligt då jag gillar att sjunga (även om det låter som en skrikande katt). Det blev lite röd vin som jag köpte på min Italien trip och sen blev jag bjuden på en Caprinorska.






Sen åkte vi till en kille som hade en liten födelsedags get-together. Det var super trevligt. Nice att man fick följa med dit då det är Linnéa kompisar.                                


Ändrade planer

Grillning med Sanna. Nej tyvärr inte får bli en annan dag. Alla fick andra planer vilket betyder att jag måste skaffa mig andra planer. Linnéa ringde och frågade om jag ville komma över men då hade jag redan planer. men nu drar jag dit endå. Böt kläder till grillning, men var inte riktigt party kläder. Har egentligen ingen lust att klä upp mig, så jag slängde bara på mig en klänning och ett skärp. Blir säker bra känns lite för vinter men får duga. =) eller?









Härliga varma dag

Idag har det varit en underbar dag, varmt och skönt med solsken. Dock var det jobb hela dagen men Sanna och jag hittade lite tid vid lunch då vi bestämde oss för att gå till ett av de lokala caféerna.
Här köpte vi god italiensk glass och satte oss och mös i solen ett tag. Underbart. =)



Denna gången blev det kokos, mörkchoklad och nångon konstig som jag inte minns namnet på. =)
Smakade mumsen.
Ni som inte vart där och ätit borde dra dit om ni är i krokarna. Dom har bara ekologiska rätter (ink glassen) och drycker, vilket är jätte gott!!

Orange - Jag saknar dig



Min fina pojke, jag saknar dig!!

Nu ska ni får höra. Det började i våras när en söt liten tuffsig pojke kom till våran dörr. Han var så söt, stort huvud och liten kropp. Han var en av dom snällaste killarna.
Våra katter hade inget problem med honom och efter ett par dagar på våran trappa bestämde vi oss för att ta in honom och ge honom mat och kärlek, något han väl behövd av.
Vi hade honom i 2 veckor och jag gick runt och frågade alla grannar om dom kände honom, men ingen gjorde det. Så vi satte upp hittelappar.
Då dom två veckorna hade gott så fick vi ett samtal av en kvinna som trodde att det var hennes, så hon kom och tittade på honom. och det visade sig att det var hennes. EFTER TVÅ VECKOR!!!!!

Orange kom och hälsade på oss näst intill varje dag och han såg ut att trivas här.
Innan denna kvinna hade honom, bodde han hos en kille som hade hittat honom på vägen. han trodde att han blivit av slängd från en bil, för han hade otroligt ont i ryggen, men han sa bara åt en, inte var dum när han fick ont.

Han stannade här en vecka till och jag älskade honom så mycket, och när denna vecka gått, kom hon och hämtade honom. Efter det har vi inte sett honom, kvinnan har kommit förbi här med sin dotter och frågat om vi sett honom och visade upp hans halsband och sa att han försvunnit.
Men vi vet att hon har tagit livet av honom!

Jag saknar honom så, jag kan inte förstå att hon gjorde så. Ville hon inte ha honom kunde hon ge bort honom. Hon ska inte ha djur och jag sätter olycka över henne för det hon gjort!

MIN POJKE!!! :`(
Min själ gråter för honom. Han kommer alltid finnas med mig! Han förtjänar inte detta öde!


Nu sitter jag här.

Jag har precis ätit middag med min mamma och nu sitter jag här med ett glas vitt. Ganska gott vin faktist, men vet tyvärr inte vad det heter för tillfället.

Jag kan verkligen inte förstå att jag ska lämna min familj, mina älskade djur och mina kära vänner om endast 1,5 månad. Tiden går så himla fort. Jag kommer sakna dom jätte mycket men som tur är finns det juh internet. 
Och jag kommer ha det jätte kul där.. =)

Ikväll blir det  lugnt. Ska upp och jobba imorrn igen. 6 av 7 är det arbete denna veckan. Men det är fine. =)

Kapet

Här kommer bilden på min nya klänning. =)
 
Vad tycks?


Not again

Jo då, som jag anade. Tar jag mig ut bland affärerna går jag hem med en påse. Denna gång med en klänning från "Paris Kate and I". Jag gillar den, men egentligen har jag verkligen inte råd, måste spara de få slantarna jag har kvar.. :S Lägger upp foto sen.

Next stop Panduro

Nu har lunchen slunkit ner, på 8 snabba.
Ska kila ner till panduro och kolla efter lite silkespapper, sen får jag se vart jag tar vägen. Har lite dåligt med cash, så blir väl att gå upp hit igen. Då har jag iaf fått lite sol idag.

Så söt

I morse på bussen såg jag en hare springa. Fram och tillbaka, fram och tillbaka i super rappid. Han var så söt och förvirrad. Vart skulle han ta vägen och vad gjorde han vid motorvägen!? Jag önskar honom lycka på vägen och att jag aktar sig för faror så som fordon och rovdjur.

Jag är en äkta fashinist. Varje gång jag ser ett djur blir jag lika glad och fashinerad. Kossor, harar, ormvråk och rådjur. Något som jag brukar se rätt ofta på morgonen.

Ännu en dag på jobbet

Visst, dagen har precis börjat men segt är det. Har precis ätit min morgonmacka (den efter frukosten kl 06.30) på jobbet. Idag var den inte lika god som igår.
Det verkar tyvärr som att denna vecka inte har gått så bra. Jag har tydligen missuppfattat en del saker, skickat fel grejor och vid fel tidpunkt. Väldigt pinsamt. Dock är det första gången det händer. Men endå. Det kommer INTE och jag INTE hända igen.

Idag väntar lite ärenden och små pyssel i showroomet. Hoppas att det kommer ringa in lite jobb. Ska även jaga lite (arbeten).

Cigarett? Ja-, Nej tack?




Under 1900-talet blev cigaretter den vanligaste tobaksformen och är det än idag. Men redan på 1800-talet kom den första cigaretten och är en fattigmans utveckling av cigarren. Som vi alla vet dör många i förtid av sitt rökande och många får allvarliga sjukdommar som gör det omöjligt att leva ett normalt liv. Det är allt från Kol (andningsbesvär) till Cancer.

Men bryr sig verkligen rökare om detta och varför röker man? Börjar det som en cool grej i ung ålder, gillar man faran av att veta att det gör skada för en, eller tycker man helt enkelt att denna förskräckliga pinne smakar något välbehövande?

Bara jag tänker på dessa små fimpade saker som ligger i askkoppen, mår jag illa. Aldrig att jag kommer hjälpa någon till att röka.
Idag åkte jag till min far för att mata hans katter. Jag steg ur den lilla gula sprotbilen och gick mot porten, då någon började ropa efter mig.
-Ursäkta, Ursäkta.. Skulle du kunna hjälpa oss att köpa ut cigaretter? Sa en unge pojke.

Jag sa vad jag menade vilket vart i ett häxmorr.. Jag skämdes så efter mitt uttalande.
-NähhääähÄ, verkligen inte..
Hörde jag mig själv sig oc h sen ändrade mitt läte och sa tyvärr. Han måste ha hört att jag ogillade cigaretter mycket.

Så jag ber er alla, köp inte ut cigaretter till någon. Kan dom inte köpa dom själva, är det nog meningen att dom inte ska ha någon!

Kondom08






Kondom08 delar ut 100 000 st numrearde kondomer (delas ut i Stockholm och Nynäshamn området under sommar månaderna).
Nu är det uppe i lite mer än 50 000 st som har delats ut till lika många lyckliga personer. Men inte nog med det. Skriver man upp sin story om vad som hände med just sin kondom kan man vinna en resecheck på 3000:-.
Så jag skriver nu detta inlägg för att uppmärksamma er om den roliga, smått galna grej som händer i Stockholm.
Ta hand om din hälsa och andras hälsa, använd kondom!


(Under sommarmånaderna sprids mer könssjukdommar än vanligt)

Så där

Nu har jag kommit hem från jobbet och försökt ändra färgen på bakgrunden. Det gick efter många om och men. Tack Maria som hjälpte mig lite iaf. Jag ändrade färg på allt..
Hihi.. Fast jag vet inte riktigt, det var kanske snyggare med rosa, men nu får det vara så här så länge.. :D


En gammal i repris

Alla låtar handlar om kärlek i min blogg har jag märkt, ja eller det flesta låtar överhuvudtaget handlar juh om kärlek på något sett. Här får ni än av mina gamla favorieter.
När Daniel var med i Idol, var han verkligen den jag ville skulle vinna. Och det gjorde han. :D



En biverkning?

Kanske detta är en av orsaken till min mage, inte för att jag äter särskillt mycket sånt här längre. Väger mycket gör jag inte heller. Men ska till en dietist om ett par veckor, där av att jag inte kan äta något utan att få ont i magen.  Vill inte bli frågad hela tiden av gamlingarna om jag är med barn.
Får hoppas på att hon kan hjälpa mig.. Både med vad jag ska äta, när och vad. Får även se om hon kan tipsa mig om hur jag ska äta när jag väl flyttar till Italien så att jag inte går upp i vikt. men jag har planerat att bli ett träningsfreak i italien. =)







=



              

Den vita duken

Modevärlden ändras drastiskt. Det vet vi alla. Och nu kommer nog den största trenden att komma. "Vacker utan spackel".
Smink kommer inte användas i den drastiska skalan som den brukar och nu finns längre inte den "perfekta kvinnan", heller inga ideal att uppnå (i denna trend).

Detta visade det första nummret av tidningen "Love" som var dededikerat "vår generations ikoner" där Beth Ditto sångaren i punkbandet "Gossip" posserade naken.

Men ELLE  har följt denna trend och gjort ett repotage med skådespelerskan Anne Parillaud där hon är med utan smik. Fotografen Peter Lindbergh som fotograferade repotaget sa till ELLE att " ett ansikte är som ett landskap. Ett landskap ska inte vara platt, då blir det dödligt tråkigt". Han pratar här om att ringarna under ögonen får man när man har älskat och att han tycker att det är vackert för det öppnar upp ansiktet. Han önsar att han kunde sminka dit dom på vissa människor.




Själv tycker jag inte om smink i stor skala, nog tycker jag att det är snyggt men har inte riktigt tålamodet att sminka mig med sotögon ect.
Även en "vacker utan spackel" trend medför smink. Fast i en naturligare skala, vilket även detta kan vara arbetsamt.
Men jag hoppas att trenden är här för att stanna.
Så kanske man kan få det självförtroende man behöver.

Omskyltning på Kappahl Press


Denna outfit kan köpas på kappahl under höst/vinter 2009




Detsamma gäller detta.

Det bästa myggmedlet

Nu för tiden har myggen blivit mycket giftigare. Iaf vad jag har kännt. Jag har fått ärr på hela mina ben där myggen har bitit mig. Men nu har jag ett tips till alla er som heller inte vill bli bitna, när ni sitter ute och myser långt in på sommar nätterna.



Detta är en av det fantastiska produkterna från "Forever living". Heat lotion används för attt få spända muskler att slapna av. men även nu som det perfekta myggmedlet. Men behöver inte ha mycket för att myggen ska dra.
Heat lotion är en produkt med rätt stark doft, och det är kanske orsaken till dess myggskrämande egenskap.
Produkten finns att köpa hos bl a. "Lilla Oasen", för mer information och telefon nummer gå in på http://lillaoasen.se/  (klicka på mellanrummet här för att komma direkt dit ) lillaoasen.se


Halvseg dag

Är på Kappahls PR kontor idag. Igen.
Jag tycker att det är roligt, men det är inte så socialt så här på sommaren då många har semester. De enda jag har träffat är budkillarna (söta!! =) ) och pratat med några stylister på telefonen.
På förmiddagen blev det lite fart då budfirman hade missat ett bud som skulle iväg en spec tid så jag fick ringa och höra vart dom hade tagit vägen, sen fick jag även skicka iväg ett panikbud till en tjej som stod och plåtade just i den sekunden. Sen har jag juh förståss gjort en massa annat, men det tar inte så långt även om man blir överkastad av returer.

Men nu är det rätt segt. Jag går lite fram och tillbaka. Jag har en lista på vad jag skulle göra på tre veckor och jag ska säga. Den är inte lång. Så därför sitter jag här och skriver. Det är en timme kvar och det enda jag ska göra (planerat för idag) är att hänga upp returkläderna på sina vanliga platser.

Måsarna skriar här utanför fönstret och man hör verkligen att man är i Stockholm och att det är sommar och vackert väder. Dock börjar det bli lite moln på himlen, vilket är tråkigt då jag inte har vart ute en enda gång idag sen jag kom hit 8.20.

När jag kommer hem ska jag visa er dockorna som är om stylade, dom såg likadana ut som dom gjorde förra gången jag stylade dom.

Den nya favoriten



Måste tipsa om denna låt, ni har säkert hört den spelas flitigt på radion. För er andra. Enjoy!

Buddhist

Vilken religon tillhör du?

Jag är född kristen, men är egenltigen inte kristen. Jag är inte så insatt i religoner men börjar få ett större intresse för att veta mer.
Jag gick i en kristen/vegitarisk skola låg- till högstadiet, där hade vi även hade bibelkunskap. Då jag var en av det jobbiga eleverna som frågade en massa frågor.

Idag tror jag att jag är mer buddhist än något annat.
Jag tror på reinkardation, att allt liv har samma värde (vilket sågs mycket igår när vi väntade på bussen då jag räddade en skalbagge som föll på rygg om och om igen) och att man får det man förtjänar, ja iaf i vissa fall, det finns såklart undantag, men får man ett hinder i livet är nog detta meningen för att man ska kunna lära sig något till nästa.

Idag köpte jag ett buddha huvud, har några fina buddha ljus me, fast dom är packeterade varsamt för att sättas upp den dagen jag skaffar eget.

En av mina önskningar innan jag dör är att åka till tibet och se hur munkarna bor och få lära mig något nytt.



(Det vita är ett snöre)


Orange är färgen

Mitt rum består av mörkbrunt och orange. Ska visa någon dag. har väldigt snygga bilder på det faktiskt. Har oranga sittpuffar, oranga ljus och mattor. Och igår köpte jag en ny kudde. En ryakudde, orange förståss. Mycket fin. :D
Vad tycker du och har du någon spec kulör i ditt rum?


Nya skor


Köpte nya skor igår. Ville ha ett par gladiatorskor men tog de här ist. Det är juh liknande.. :)

Trött

Idag var jag trött efter en lång gårdag.
Vi kom hem runt 01 och sen gick jag upp 5.30 för att duscha och äta frukost. Men var så trött så jag gjorde det i en himla fart och gick och la mig ner ett tag till.

Efter jobbet var inte heller någon lugn tid. Jag blev medsläpad till en massa diverse affärer som mamma ville ha med mig till. Handlade lite saker, tyvärr..

Britney Spears 2009

Igår var en härlig dag. Först var jag på Kappahls PR kontor och arbetade, Isabelle kom förbi så vi åt lite lunch.
Efter arbetet kom mamma in till stan, då vi skulle gå på Britney Spears konsert. Den var jätte bra. Tråkigt nog så kändes det lite som playback då det inte fanns någon storbilds TV.

Måste köpa en ny kamera då min både har gått sönder på linsluckan och har en prickig lins vilket bidrar till ännu sämre bilder. Konserten var jätte bra, men jag tror att jag hade haft det roligare om jag gått med någon annan, Kankse Isabelle. hihi då jag berättade att jag skulle gå på den när vi var på lunch.

-"Nej.. nej nej nej.. "
- "Gillar du inte henne?"
- "Jo jag ville me gå"







Har lite bilder framifrån me, och videor men dom sparar jag. =)
Har inte alltför många då jag hellre tittar på konserten på riktigt än genom en lins..

To you boy! ;)


Släkt och vänner.. KALAS! =)






Mamma fyllde juh som sagt 50 år när vi var i Turkiet så idag hade vi en liten brunch hemma. Det blev en jätte rolig dag och alla verkade väldigt nöjda och gillade maten. =) Dom kom runt 13 och de sista gick runt 17.30.
Det blev en massor av mat och dricka. Så denna helg har vart ganska blöt jämfört med vad det brukar. Då jag även drack vin till maten idag.

Vi grillade och ställde undan grillen på sidan för kallning. Men Alice råkade hitta den och satt handen på den varma grillen. Hon grät och skrek så och det sved så.. =( Men efter ett tag lugnade det ner sig och gjorde nog inte så ont längre, Alice är juh inte särskillt gammal, runt 1,5 år. Men sen hade vi jätte roligt.

Hope 4 år och Joshua 2 år stannade till sist, så vi spelade lite spel och sen fick Hope sminka mig lite med läppstift. Det
blev så bra så.. :D Och sen spelade vi lite fotboll och beachboll.  Efter att dom åkt hem hämtade Sandra upp mig, hon var hungrig så vi drog ner till pizzerian och åt lite (inte jag, men gjorde sällskap).








Imorrn ska jag till kappahl och arbeta, Isabelle kommer nog och joinar mig till lunch och sen vid 17 då jag slutar drar jag och mamma och äter middag i stan då vi ska vidare till Globen på Britney Spears konsert.






Teatern utan skådespelare

Igår var jag och Sandra ute på Trädgården vilket fortsatte ner till Teatern. Kvällen var myc ket rolig och vi träffade en del trevliga personer. =) Fast inte direkt några som vi kände, men det gjorde inget. Det är väl det som är meningen med att gå ut (förutom att ha kul då) att träffa lite nya människor?

Shut up and put your money where your mouth is!

Idag kommer min kompis Tobias och hälsar på, ja om han inte kommer vilse på vägen från Brottby dvs.
Han är juh inte direkt den bästa på att hålla sina ord, så det är bara vänta och se.. Men han verkar vara på väg, så han kommer nog komma fram idag. ;)
Jobbar kväll imorrn, börjar kl 14 så det är lugnt om det blir lite sent idag.. =) Måste juh hitta på något även på vardagarna, annars blir det så himla tråkigt. Spec när jag inte ska göra något spec i helgen.

This words of my own

Jag tror att babyboomet och staddning här i Rimbo stressar upp mig.
Jag vill verkligen träffa en kille som vill gå på dejter med mig och bli min bästa kompis som sen kan bli min man och skaffa barn med.
Jag är en person som planerar framtiden långt innan. Vilket både är bra och dåligt kan jag tycka.

Jag vill ha något riktigt. Jag vill ha något man känner från första stund att det här kan vara killen för mig även om man inte skyndar sig in i ett förhållanden. Ett förhållande som kan vara. Dock bär jag mitt hjärta på min ärm, vilket inte är det bästa. Men jag vet vad jag vill ha. Detta är orsaken till varför jag har vart singel så länge. Jag vill inte ha vem som helst. Plus att dom jag vill ha inte verkar vilja ha mig, vilket betyder lite svårare för mig..

Min kompis sa precis "Jag vill inte kn**la, jag vill bara mysa, ligga och kramas och ha någon att sova med", vilket är precis vad jag vill ha. En kille man kan mysa med (dock ville han ha en tjej) och känna trygghet med.

Samsung Touchwiz min nya babe





Min nya lur med nytt telefonnummer.
Å jag älskar den så mycket. Har förvisso inte fått in snittsen på alla funktioner eller satt in några låtar ect.
Jag önskar att jag kunde ändra min rosa bakgrund till vit. jag har tröttnat på den rosa utstyrselln. Någon som vet hur jag sak göra??

Min slutsats om Alanya

Glömde skriva min slutsats om Alanya.

Alanya är inte något ställe jag skulle vilja åka till igen. Dom lurar turisterna på så mycket pengar.
Man säger att Turiket är ett billigt land. Ja det kan förvisso vara sant. Men det blir lika dyrt som att åka till tex Grekland.
Å jag rekomenderar att hellre åka till Grekland där maten är godare och folk inte blir lurade.
Nu har jag endast var i Alanya och i Dim Cayi. Dim Cayi är ett väldigt trevligt ställe och dit skulle jag vilja åka tillbaka till men i helhet är inte turkiet något att hurra över.

Armar som nåldyna..

Ja det är lite av vad mina armar ser ut idag. Jag var väldigt snål på blod igår. Så dom stack mig på fyra olika ställen. Limigt är det som tur är bara på ena armen.Idag skulle jag egentligen jobba men sjukskrev mig då jag inte mår så bra. Mår dock bättre än igår =) så hoppas att jag är helt bra imorrn.
Just nu ligger jag i sängen och tänker göra det hela dagen. Måste dock plocka upp mina blöta kläder från turkiet innan dom blir äckliga!!

Söndag

Planet landade runt 04.30 men det verkade som bagagekillarna hade somnat för det tog ca 1h för oss 400 st att få vårat bagage uppsatt på bandet, sen är det juh den eviga väntan på att få rätt väska.
Hemma var vi ca 06.00, bara krypa ner i sängen.
Vaknade gjorde jag runt 12.30, men låg i sängen hela dagen då jag hade så fruktansvärt ont i magen. Jag hoppades på att det skulle gå över men det gjorde det inte. så vid 18.00 åkte vi in till akuten så fick dom ta en massa prover, som vanligt visade dom inget och efter 4-5 h fick jag åka hem och sova.


Lördag

Sista dagen i Alanya. Det är skönt att slippa dom där sängarna.
Vi hängde vid havet hela dagen. Det var världens största vågor, Vi hade med oss våra flytmadrasser som vi skulle surfa på. Det var as kul.. hihi Jag höll på att köra på en kille när jag kom flygade på min madrass.. hihi
(Eftersom jag och brorsan spenderade nästan hela dagen i vattnet så är det mamma som har bilderna, dom kommer upp senare).
Jag hade åkt med en våg in (man får vara lite försiktigt för ibland kändes det som man skulle bryta båda armar, ben och rygg) så jag stod och kollade på där matthias åkte på vågorna. Då kom det en bauta våg och igenom lös en jätte stor fisk. Då menar jag jätte stor, hade formen som en ål. Så när vågerna hade lugnat sig gestikulerade matthias att det hade vart en fick bresdvid honom. Jag nickade och drog mina händer till en närmare 1 m. vi båda nickade.

Konstigt nog, vågade jag mig ut i vattnet igen (jag är juh rädd för fiskar) och åkte på vågorna tills det var dags att traska hemåt. Då fick fick ett telefonsamtal på rummet om att vi måste lämna rummet innan 17 (vi hade juh köpt en extra dag så vi trode inte vi hade något bråtska, men det fick vi nu), vi fattade inte varför dom inte sa något när vi köpte extra när vi behövde vara ute. Packa, duscha och ja faderutten i en snabb takt på 20 min /per.

Fredag

Idag är det markand i Alanya, Vår taxi chafför körde hit oss. Det var mest frukt. Väldigt billig frukt om jag så må säga..
Vi träffade lite hundar i en djuraffär precis intill marknaden. Jag fick hålla i en liten bejby mopps, SÅ SÖT!!! och en annan som nog var en bagle eller nåt sånt. Vekade inte riktigt som dom som hade dom visste vad det var för sorter, för det var en tjej där som frågade hur stora dom blev och då hade han sagt att dt var en bulldog så hon trode att den skulle bli stor och så kom jag där med mitt mopps-- "Å lilla söta moppsen, jo då jag tror minsan att det är en mopps, å va du är söt!" så då böt han och sa att det var en mops och den bara blev liten (för det blir dom juh). Och den andra hunden fick vara en chihuahua.. hihi. Matthias frågade om det var en chihuahua och dom sa ja. och vi kolade på vrandra och sa jasså, det  var juh en konstig chihuahua (brorsan har nämligen en hemma). Sen träffade vi lite sköldpaddor på väg mot affärerna.




Torsdag




Mammas födelsedag. Ja det var juh därför vi åkt hit. Matthias och jag gav det till henne i present.
Denna dag vart super lyckad.
Vi träffade en jätte trevlig taxi chafför som skjutsade runt på oss överallt. =)
Vi åkte upp till bergen, till en liten flod som gick där. Det kändes som vi hade hamnat i Thailand. Vi såg kameler och höga berg. Väl där framme fick vi sitta i små bongalows och äta mat (här var den första maten jag gillade, mums) och bada i den rinnande floden. Super mysigt.
Här åkte jag och brorsan vatten rutschbana och hoppade ner i floden från höga broar. Läskigt! Ska lägga upp en bild sen på när jag hoppar. Här såg jag en jätte söt kille, å vad jag blev förälskad ihonom. Jag pratade aldrig med honom men han var så söt och när vi väl gick så vinkade han till mig när jag var vid bron. Jag önskar att jag hade pratat med honom.


        


På kvällen åkte vi upp halv vägs till slottet (detta rekomenderat av vår taxichafför). Detta var en jätte bra dag!!
Här ifrån såg man ner på hela Alanya och hamnen, underbar utsikt.




                                                     


Onsdag

Det blev en  sen kväll igår. Även om vi inte drack så jätte mycket blev det lite för mycket. Vi var nära på döva när vi kom hem. och jag kom inte riktigt ihåg vad som hände med brorsan hade ner något så dom hemlösa hundarna började skälla ut i natten. När vi vaknade upp, var öronen lite bättre. dovt hörde man men det ringade hörde jag inte fören jag verjkligen konsentrerade mig, Matthias öron var i värre kondition än mina.
Idag blev det köpe frukost då vi sov över vår satta tid.


   



Sen drog vi till en marknad som bara var några kvarter ifrån oss.
Här köpte jag mitt andra köp, en rosa plånbok, fin fin.. =) Mamma köpte en röd och brorsan köpte en massa annat..




Sen hänge vi bara vid poolen och på balkongen, då vi tyckte att det blev lite sent att dra till stranden.



 

Tisdag



Något som är så sant så i dett land.
Är man tjej ligger dom som lock på en kastrull. Kommer det en till tjej så är man som bortglömd. Något man måste hålla kvar i minnet under tiden man är här.

Denna dag var vi ut på en resaturang precis i vårat område nära hotellet. Här går man förbi varje dag när man är påväg till stranden. Även om det är tidig förmiddag så hänger dom över en och vll presentera sin meny.
"Magnus" en turk som prata svenska som jobbade på den här rastaurangen (är en av dessa don´t trust boys killar) , han lockade oss in i sitt lila bonade ställe och sedan glömde bort oss.
Maten sög även den här. Och servetörerna hoppade runt som fem-åringar.
Att tänka på när man är i turkiet är att de är womanisers. Så fort det är ett tjejgäng på restaurangen försvinner alla kypare och även därmed servicen, och detta gäller även på de fina restaurangerna.

      



Efter det gick vi och böt skor ect och mamma gick och lade sig, medan vi barn drog in till centrum för att gå på stället "Robin Hood". Värdens party ställe. (be aware, ha öronproppar med er!!)
Fyra våningar med bra musik och massa folk.
Brorsan och jag lyckades komma upp på VIP, som låg uppe på taket. Verkligen as nice. :D
Jag ska lägga ut lite fler bilder på folkmassan och partyt när jag fått bilderna av brorsan.


   


Måndag





På kvällen gick vi på Café Opera, efter att ha spenderat dagen på stranden så klart.
Även denna mat tycker jag inte riktigt var någon höjdare. Men även för detta betyder vi inte att vi hade en trevlig tid.
Dock tycker jag att det var jobbigt att gå i stan för all butikspersonal ropade efter en, att man skulle handla där och och riktigt hängde över än. Så då visade jag min lite sura sida. Heller kunde man aldrig få veta priset på något, det ändrades alltid beroende på om du ville ha något annat eller inte. Pruta är även något man måste vara bra på. Brorsan tog det som en sport.


         


Brorsan var denna resas shopoholic. Det jag köpte var fyra småsaker.
Här ett par skor. =)








   


Söndag




Första dagen i Turkiet. När man är här blir det inte direkt någon sovmorgon om man säger så.
Klockan väckte oss 08.30 så att vi skulle hinna ner till frukosten som stängde 09.30. Även denna inte heller något direkt att hurra för. Dom  hade mycket att servera, men inte direkt något som smakade som hemma.
Varmt var det så nog ville man ha något att dricka men allt drickbart-kallt som serverades var en söt dricka som påminde om saft med endå som juice. ja inte direkt något gott.
Så till frukost blev det en macka med lite smör, några gurkskivor (som smakade mindre gott) och lite vattenmelon. Och detta blev det varje dag tillfrukost. Inte undra på att man mår dåligt såhär i efterhand.

Efter fruktosten drog vi ner till stranden och solade. Idag var det stora vågor. JÄTTE KUL! :D




          

Lördag

Planet landade inte fören sent och vi var inte på hotellet fören runt 01, så det vara bara att krypa i säng när man kom upp.
Det var ett mycket fint hotell med en stor pool, bar och spa men sängarna-- där man skulle spendera haöva dygnet var inget att hura för.
Dom var så hårda att det kändes som man sov på golvet.

RSS 2.0