Ojdå..

Hehe, inget jag skrev igår.. make no sense.. Men jag mådde iaf as dåligt igår.. skäms verkligen as mycket över att jag blev så full och att jag å linnea bråkade.. känns så himla onödligt.. Men hon tyckte iaf att jag har varit en dålig vän för jag ringer aldrig och hittar aldrig på något med henne.. men saken är den att. som hon sa så orkar hon inte hitta på något i veckorna efter jobbet och sen blir det bara att jag inte ringer henne, för att jag antar att hon är upptagen. Men jag är inte direkt en person som ringer runt till mina kompisar heller. jag är mer av en sms typ.. och nog smsar jag henne ibland.. finns personer som jag nästan aldrig smsar eller ringer men som jag gillar jätte mycket. helena tex.
Jaja, men när jag väl är med linnea känns det endå som att vi inte direkt har något att prata om och som att hon inte riktigt vill veta vad som har hänt i mitt liv. jag vill gärna veta vad som händer i hennes liv!
Min brorsa blev lite smått sur på mig igår när vi hade ätit middag och vi gick här ifrån, för han visste tex inte att jag hade börjat på praktik, och han blir så sur för att jag aldrig kommer upp å hälsar på eller ringer.. Men så är det med mig.. när jag kommer hem efter jobbet går jag och lägger mig framför tv:n ibland äter jag inte middag för jag orkar inte göra en massa. å prata i telefon gör jag inte så orfta heller.. får så ont i huvet..

Idag, ja imorrse och inatt. jag kunde för det första inte direkt sova. Jocke B hade tydligen ringt mig två gånger men jag sov som en stock just då, men sen har jag vaknat flera gånger under natten.. turstig, mår illa och bara vaknar för att vakna, och sen på morgonen när jag väl vaknade på riktigt då mådde jag så fruktansvärt dåligt.. så jag satte på lite filmer och hämtade julmust och ostbollar och åt och sen mådde jag ennu mer illa. sen så duschade jag och damsugade och torkade golvet, för det hade kommit kräk på golvet och sen gick jag ut med soporna, för som stank juh.. ni kan juh tänka er varför.. min onda nacke är tillbaka också..
Nu är det iaf någolunda fint i mitt rum, får se hur länge slobben lyckas ha det..
Jag måste tvätta mina kläder också.. å sen har jag bakat en kaka, men det var mestaför att mamma ville det.. måste fixa här..

Ursch jag vågar knappt ringa linnea, skäms så fruktansvärt.. :S men antar att jag måste det.. jag gör det senare ikväll..
Franci han bara hittar på en massa saker.. blev jätte arg på honom.. han sa att han skulle vara med erik igår men han var med sanna.. jag blev så arg på honom.. han bara ljuger.. och så kan han aldig vara med mig när han är ledig.. bara när han har tråkigt på jobet och det är inte en komplimang!
Jag är trött som tusan och imorrn ska man upp å jobba, hoppas det går bra och snart är det jul också.. hm kjommer nog ha det skit tråkigt på nyår me.. blää.. till alla som jobbar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0