Full Rulle

Här är det full rulle.
Jag tycker själv att det är jobbigt.
Jag har så mycket pågående eller saker som ska hända i framtiden att det blir jobbigt.
För det första så ska vi sälja huset och flytta till en lägenhet, en lägenhet som vi inte har köpt än. Plus att vi inte har sålt vårat hus än.
Och under samma tid har jag mitt sommar jobb på hemtjänsten och jag har blivit påtänkt som au pair till en familj som jag väldigt gärna vill åka till, men jag hade också tänkt att börja plugga i höst och att jag har sökt till en studieresa till Japan.
Man vet aldrig vad som händer och det är så mycket som bubblar runt i  kroppen att man får magsår..

Ute kväll..

Var ute igår, eller först var vi här å spelade våghals, verkligen skit kul.. :P Sen efter det, drog vi tjejer in till norrtälje, men det var juh bara små barn på mobergs så vi åkte tillbkas till rimbo igen å var med Franci.. Det var en himla rolig kväll endå fasten allt inte blev som det var tänkt..=)



Franci



Isa


Alldeles riktigt, en ring på fingret, ett steg närmare en förlovning..


Isa och Jag..  sjunger?




Sanna







Födelsedagen

När man blir äldre så är inte födelsedagar så spesiella. min dag var bra även fast det inte var så många här.. och jag fick det jag hade önskat mig.. stort plus..=)
Ska å jobba imorrn, det suger.. ursch, orka!!

Inget blir som man tänkt sig

nej inget blir som man tänkt sig.. jag hade tänkt mig sandaler imorrn, men det verkar bli för kallt för det, och jag är bara inte på humör för något.. imorrn är det skit mycket saker jag måste göra å allt känns så stressande, jag vill bara lägga mig ner å vila..

Vilken press vilken stress.. jaja.. får väl se vad det blir med allt..
Orkar inte skriva, är på dåligt humör som vanligt nu på kvällen.. och det där tjatet från alla..

Godnatt säger jag *atjoh* jäkla

Födelsedag imorrn

Inatt sov jag jäte dåligt, sov näst intill inget. Jätte jobbigt, och när jag precis skulle upp för att jobba så somnade jag om och vaknade en halv timme innan jag börja, en sån tur att det ligger så nära..
Jag hade en relativt bra dag idag..
Jag jobbade, åkte å handla och sen bakade jag..
NY blueberry cheescake (vilket jag råkade göra lite fel och hade lite för många tsk vanilinsocker i men hoppas att den smakar bra endå) sen gjorde jag kladkakemuffins (men som dom också råkaade bli lite fel, dom fick vara inne lite för länge, men de såg fina ut endå, smakade kankse aningen torrt, men det blir nog bra endå..
All denna möda, för typ inget.. verkar som att hela min släkt är bort resta..=(
Men förhoppningsvis blir det iaf, togga, kickan, brorsa, jag, mamma och mormor, det är väl egentligen dom ända släktingarna som är hemma..

Sen får vi hoppas att mina kompisar kommer över, ja dvs dom som har sagt att dom vill komma.
De enda jag vet 100% på att de kommer är Sanna och Linnea..

Jag har skit ont i huvet och nu tänker jag försöka gå å sov..

Och vet du, jag har fixat så att min bil funkar nu.. nu ska jag bara ta den till verstan å se så allt går skapligt och så ska jag besikta den och sen ta den ut på lite spinn.. härligt, nu är den ren oxå..=)

Jaja sov gott!
Ska ladda hem lite No doubt..

Lätt road = lätt att göra glad

Jag åkte till Uppsla imorse, själv.. Jag är rätt duktig på att göra saker ensam.
Fick ja faktist beröm för på arbetsförmedlingen när jag var där igår, hon tyckte inte att hon kunde hjälpa mig med något och om jag ville bli rik så kunde jag bli det sa hon..;)

Jaja, när jag på väg hem, såg jag en underlig fågel. Den flaxa å flaxa för att komma fram, en liten rackare var det, men när den flaxa över mig så såg jag att det inte alls var någon fågel, utan det var en liten fladdermus som var ute i dags ljuset.
Senare, på kvällen när jag jobbade sprang det en räv över vägen, en väldigt vacker räv som hade något i munnen.
Lycklig som jag blir när jag ser ett djur, ja egentligen vad för djur som hälst.. en ko så blir jag jätte glad.
Så muaar jag..
Så jag stannade vid väg kanten och såg den springa iväg.
Den sprang en liten bit och kollade på mig i bilen och så sprang den iväg igen och gjorde samma rutin, kolla å sprang ända tills den var borta, så länge stannade jag.

I år har jag sett exakt alla djuren i naturen. Rådjur, älg, harar/kaniner, räv och det vanliga fåglarana något jag är mycket lycklig över, det kan du tro..=)

hehe, Ja, jag är en lätt road tjej och uppskattar allt. Att göra mig glad är inte så svårt, inte som det verkar iaf, så kom ihåg det..=)
Jag har ett minne som en oxe också, ja eftersom jag är en.. ;o)

Nu är det också officiellt att vi ska flytta, va å kollade på en lägenhet igår som vi tänkte köpa, skit ful var den men vi skulle rusta upp den så blir den nog fin.. vår.. Fast det blir nog inte den lägenheten endå för vi fick inte någon deal om att vi får sälja huset innan vi köper den, så då sprack det.. får se var närsta blir då.. måste vara markplan iaf med uteplats, för oss och för katterna.

Nej nu orkar jag inte skriva mer..
Godnatt!

Jo! Jag älskar den är lakritspuckreklamen..=) hehe den låten är så bra! Så nu ska jag köpa en puck till mig och en till Basse, jag skiter i om han inte äter lakrits, jag tänker tvinga i honom den iaf..  ;) jaja godnatt igen!


"Lady" söker "Luffsen" del 1

En vacker kväll när solen just gott ner, kände hon sig lite ensam.
Nej, hon ville inte ha sex, hon ville bara ligga brevid en kille som kunde hålla henne tätt intill och pussa på hennes panna.
Det var den sortens intimitet hon önskade efter.

Men den var svår att hitta.

Hon hade sökt efter "Luffsen" länge och inte hittat honom.
Men det verkade som om "Ladys" förra kille hade träffat den rätte, det slog henne att "Casper" och hans nya tjej snart varit tillsammans i ett år för dom ska få en bebis nästa månad och bebisen ligger i magen i 9 månader och då betyder det att "Lady" snart varit ensam i lite mindre än två år.
Det är länge för en tjej som gillar att ligga tätt mot en killes kropp och känna sig trygg med hans tunga andetag.

"Lady" ville också få en valp, men hade bestämt sig för att inte skaff sig en fören hon fyllt 25 år och den tiden börjar ticka snabbare och snabbare, för om exakt en vecka så fyller "lady" 21 år och då har hon bara 4 år att hitta "Luffsen" plus att ficka jobbet av hennes drömmar.
Men just nu får "Lady" bara träffa "Luffsen" i hennes drömmar och vänta på att den lyckliga dagen snart är här.

John Blund, kom!

Härligt väder vi haft idag hoppas det blir lika bra.. ja jämnt! :) Jag orkar verkligen inte skriva något.. Har "pumpat" ur all min kraft på gymmet, även om jag kanske inte tar i så jätte mycket är det jobbigt för en otränad knubbig tjej som mig..:)
Måste få bort min "gravid" mage.. fcik frågan idag igen om jag var gravid. Sedan jag började på hemtjänsten har jag hört den frågan minst fem ggr, börjar bli lite små pinsamt, har inga kluriga svar kvar juh.

Är trött överallt och vill verkligen inte upp å jobba imorrn..
För mig finns det ingen helg och veckorna bara försvinner.. är så förvirrad på dagarana.. förra helgen försvann innan den ens hade kommit, samma med den här. men det beror väl på att jag har mina lediga dagar lite här och var..


Mmmm, gud va jag luktar gott i håret, önskar att jag hade så långt att jag kunde lukta på det..:D hehe låter rätt dumt va..

Daniel ska flytta till island och jag ska flytta till jamica, vädret är bäst där..=)

Nu går jag å sover.. God natt!

En bild säger mer än tusen ord

Det finns inget bättre än foton. Riktiga fotografin på papper. När minnet börjar svikta, eller när man känner att man verkligen vill vara med om det igen.
Min student var underbar och jag älskar min Helena så mycket.
Jag kommer alltid älska henne!
Jag var lycklig med henne..

Visst finns det bättre saker i livet att glädjas åt än foton.
Som goda vänner och en partner, om man nu har det (tråkigt nog så är jag fortfarande singel, men jag vill träffa någon som jag kan känna att denna person vill jag vara tillsammans med förevigt, skaffa barn med och gifta mig med).

Nu är iallafall mitt rum klart som ni redan vet, och vi hade en "uteliggande" katt som ingen ägde.. Pinsam och mogen nog som man är, gick jag till nästan alla i lägenheterna här brevid och fråga om dom ägde den eller visst nån som gjorde det, det var ett jobb DET, kan jag då säga.
Vi hittade aldrig den orginella ägaren men fixade ett nytt förhoppningsvis bra hem till den söta lilla gosiga silver katten.

Jag har en väska som det står "plastic ain´t my bag" men det är inte det jag vill komma till, utan under så står det "we are what we do" vilket jag själv tror är mycket sant.
Nån gång kommer det man gjort slå tillbaka till en.
jag har tänkt länge på att om jag träffar oscar så ska jag slå honom hårt i ansiktet för att han sparkade ner mig för trappan, men kanske att han fick vad han förtjänade.. krocka med en bil när han körde moped och fick öppna upp  skallen på honom.
Men jag tror inte att det var tillräckligt.
Jag hatar inte någon inte äns honom. När jag kände honom var han en snäll kille, en rolig kille som jag gilla.. som efter ett tag dlev knäpp i huvet, kanske jag ska ta å fråga honom varför han betädde sig som han gjorde.

jaja, tillbaks till det riktiga ämnet.
Att man är vad man gör är något man kanske har fått hört länge, som "vi är vad vi äter" som programet heter.
och nog är det mycket sant.
Men jag vet själv inte vad jag ska göra för att bli än bättre människa, än så länge tycker jag att jag nog är den bästa jag kan vara mot andra, kanske mindre bra mot mig själv.
Något jag kanske borde ta å ändra på.





Silver


Bilder på mitt nya rum som jag pillrat med.







Min önske lista

Jag och min älskade helena

jag och helena

Min vän Talitha

Nu är katten borta

Nu är katten borta för stunden, ska vara barnvakt imorrn.. å jag är så trött och arg på att jag måste göra allt.. jag blir så förbannad att jag nästan skakar och vill ta sönder saker.
Nu ska jag gå å sova inte för att jag tror att jag kan somna med den här illska eller dom här ögonen.
God natt och ta hand om era djur, eller se till att dom får något bättre ställe att bo på än det ni har att erbjuda!

Trevlig middag hos mormor

Degen började inte så skrämmande som igår, då jag vaknade av att det stod någon och glodde på mig i dörrhålet.
Nu vaknade jag av en massa ljud.
Sen steg jag upp följde med mamma och moster till gymmet och sen rensade vi i förrådet hela dagen..
Mormor hade försökt och nå oss hela dan men vi var så uptagna så vi hörde inget.. Men när vi var klara ringde hon och bjöd över oss på middag, det var gott.. SEn gick vi hem å jag inte gjorde något.. för det var typ nu, är skit trött.. kan inte fatta att det just varit helg, inte för att jag hade nån riktigt helg då..

Åh jag är så sugen på å dra iväg, men har så dåligt samvete för mamma, hur ska hon klara sig å bo alldelles själv.. jag är sån här.. mitt samvete kryper alltid upp på mig även fast jag inte borde känna något.

Nej nu orkar jag inte skriva något mer, ska ladda upp lite bilder sen valborg..

Godnatt!

Är trött på att alltid komma på andra plats!

Det handar inte om tävling utan snarare om kärlek.
Som jag har sagt många gånger så har jag äntligen fått min brorsas rum som är dummelt så  stort som mitt var, har entligen fåt till det och mamma börjar tjata om att flytta å sälja huset.. Så jäkla typiskt när kärleksbarnet som får allt har flyttat.
Jag är inte bråkstake eller har skulder, eller behöver pengar. Men nog behöver jag den uppmärksamheten som han får. Jag känner mig som jag alltid kommer på andraplats.
Varför ska jag alltid få göra saker, varför ska jag alltid få hörs gnäll och tjat.
Jag vill vara som min brorsa inte behöva ta något crap från mamma bara för att kjag inte städat mitt rum eller lagat mat eller stoppat in diskmaskinen.
Istället är det jag som får skäll för sånt han har gjort.
Jag är trött på det här!
Hon gör mig lessen!!!!

Ooups en läcka i huset

Ja det var iallafall vad jag drömde imorse. Jag gick på toan för att duscha och det var vatten på golvet och det droppade ner ifrån taket, jag skrek och sprang ner till uteplatsen och berättade det, men hon/mamma visste redan om det, dom satt där å diskuterade.
Helena satt där också, så glad jag blev..=)

Nu är jag klar med mitt rum iaf, nu ska jag bara rensa ut mitt gamla..
Igår jobbade jag på dan, om jag minns rätt och sen höll jag på med mitt rum tills det blev klart, sen drog jag till sanna och spelade wii..
Det var skit kul, och jag satt å skrek eller snarare pep.. "wii weeplay wii" nästan hela kvällen..
Åhh gud va kul det skullle vara å ha ett sånt spel här, och kanske dom där gitarrerna me.. m m m..
fast nu blir det nog ingen tv, jag gillar rummet som det är och jag tror att om jag har en tv i mitt rum, kommer jag antingen inte använda den alls, eller alldeles för mycket..
Funderar på å köpa en bäsbarndator istället.

Idag jobbar jag kväll, sen vet jag inte vad som händer, nog inget.. imorrn ska jag nog försöka leta upp ett bilbatteri, för tredje gången.. Hoppas för guds skull, ja och min.. att bilen funkar och jag inte köper ett nytt batteri till en trasig bil..


image31

Dagen efter

Igår var det party, vi hade vinkväll hemma hos tesse och så kollade vi på en parodi.. as kul.. så jag skratta.. Hot shot tror jag den hette..=)
Igår var en trevlig kväll även fast festen vi hamnade på inte var den bästa..
Efter det åkte jag hem, träffade Basse, jätte mysigt.. och sen sov.. hamnade väl i min säng runt 4..

Sen vaknade jag idag, lite vinglig till en början, men det försvann med minutrarna jag låg vaken..
Dagen har gått bra och bakis har jag väl inte direkt varit.. Mitt rum är snart klart och det börjar se riktigt snyggt ut, tänker strunta i å köpa en tv, tänkte köpa en förut, men nu känns det bara som en onödig grej och onödigt med pengar eftersom jag behöver alla pengar kan spara till höst när jag ska plugga och vinter när jag ska åka utomlands..
Mitt rum är en snygg en rums lägenhet utan kök och toa dvs. :P

Imorrn ska jag jobba, börjar halv åtta, jobbigt jobbigt.. Sen ska jag försöka åka eller gå ner till bibblan och kopiera min gymnasiebetyg och skicka in min "ansökan" till den Japanska ambasaden.. Får se hur det går, har juh till den 27 eller nåt sånt på mig.. annars imorrn händer det väl inte så mycket, ska bli klar i mitt nya rum och rensa ur mitt gammla..


Mina katter är bäst!!
Sov gott! höres nog kanske imorrn beroende på hur långt jag har kommit..



image26




image27


image28

image29
Robert leker hora med "sina nya klackskor"




RSS 2.0