Turkiet

Imorgon åkeer vi till turkiet.
Vi kommer åka till arlanda lite tidare än vad man egentligen behöver eftersom vi måste växla pengar och det brukar vara väldigt långa köer på forex. Så har nästan packat klart allting men måste se över det igen så jag inte har glömt någonting. Då smink och sådant små pyssel kommer jag att packa imorrn.

MAT

Oh gud vad jag är hungrig. kom precis hem från jobbet.
Började 16.30. Och kl 12.30 så bjöd franci mig på lunch (han var skyldig mig det.. :P) och sen efter det var jag inte hungrig fören nu. 22.39. Och då verkligen as hungrig.. Så nu måste jag gå ner och äta. Mamma sa att hon hade köpt bigaroer. Vad är det. det låteer som nå bakverk. blä.. inte sugen på det nu. Nej nu kom jag på vad det är, det är körsbär.. är allergisk.. :(

Sista dagen på praktiken

Idag var det sista dagen på praktiken. Jag fick jätte bra vitsord, villket jag är jätte glad över. Hon kan verkligen skriva rekomendationsbrev. =) Och så fick jag en låda mer fin choklad. Hon vet hur mycket jag gillar godis.. hihi
Ska förvisso jobba där i sommar i tre veckor, men då kommer juh inte Erika vara där. Men jag kommer juh och säger hejdå innan jag drar till Italien.

Efter praktiken solade jag i trädgården. Det har verkligen varit underbart väder idag med. :D

Lill lördag

Igår åkte vi till norrtälje och myste i parken med lite cider i solen. Det var verkligen jätte mysigt, jag hade jätte roligt.
Det var jag, Sanna T, Kim, Lenny och Sara. När solen gått bakom en byggnad och det inte fanns någon sol längre drog vi till trädgården där Sanna hade bokat bord.
Så där blev det lite mer öl och cider. Kom hem 01.00 på natten och skulle upp idag till praktiken. Men det struntade jag i för vi hade så kul. =)
Som vanligt så äter min kamera batterier så tyvärr kunde jag inte ta några fotografier.


Uppblåst mage



Uppblåst mage?


Det är ett vanligt problem hos tjejer. Vissa har större och vissa har mindre problem.
Jag skulle nog säga att jag är en av dom med större problem då jag alltid får ont i magen oavsett vad jag äter, + att jag är överkänslig och allergisk mot det mesta i den nyttiga frukt familjen.
När jag vaknar på morgonen är min mage fin och platt och jag är nöjd med den. Men när dagen börjar gå börjar även magen att ändra sin form.

Jag har gjort lite research på internet, men man vet juh inte riktigt vad man ska tro på så ska gå til doktorn för att försöka få en remiss till en deitist som förhoppningsvis kan hjälpa mig.
Medan jag väntar.

Har ni några tips för en plattare, oblåst mage?


Tillbaka till det förgångna

Kollade tillbaka till några av mina första inlägg på bloggen. Är faktiskt väldigt trevliga inlägg.
Tyvärr, för någon månad sedan raderade jag alla foton i arkivet och tänkte varaför ska dom ligga där och skräpa, måste juh ta en massa onödig plats, nu när dom endå ligger ute på sidan.. Men tyvärr var det juh så att då jag raderade alla försvann de även på bloggsidan (Ja, nu kan du fr fråga hur blond jag egentligen är ;D). Så inläggen i början har tyvärr inga bilder.

Det andra inlägget t(ror jag det var) skrev jag en lista på vad jag vill göra i mitt liv. Och allt som står där är fortfarande saker jag vill göra. Tyvärr har jag inte direkt gjort något försök att förverkliga dom.. Men snart så. Jag lovar!! Det är inte bortglömt.

Ta gärna en titt på mina gamla inlägg, så kanske ni blir inspirerade till något.. :D

The gofing colage


Skulle voffla håret. Och jag letade och letade efter det där gamla voffeljärnet men hittade det inte någonstans. Det visade sig att mamma hade kastat det, som hon brukar göra när hon ogillar något..
Så jag fick ta fram mina värmespolar ist och började gofa mig framför camen.. Här är mitt slut gilltiga colage.. :P



Här har vi alla senarior.
Gråtande, snoffsiga, förvånde, glada, feta och fina Janina.. =D


Privileged på kanal 5



Den nya serien Privileged (sänds 19.00 Söndagar i kanal 5) kommer att slå stort och är redan en av mina nya favoriet.
Skaparna av Gossip Girl och Gilmore Girls har nu gjort denna serie som handlar om en tjej som blir "tudor" för två odrägliga rika tonåringar för att få råd att betala av sina studielån.

Även då serien har väldigt bra skådespelare och mycket händelserik regi, är den satt på en mycket dum tid, vilket kommer göra att serien inte kommer få så många åskådare som den skulle kunna ha.
Dock önskar jag den lycka och jag ska försöka komma ihåg den något förvirrande tiden 19.

Elaka grannar?



Djurvänner som vår familj är, hörde vi en katt jama i förskräckta tårar. Först undrade vi om det var våra egna som var ute som jamade.. Så jag öppnade dörrarna. Men inte var där någon katt. Så jag gick ut i mitt linne och mina fulaste randiga trosor och fårskinnstofflor för att se om jag kunde hitta någon..
Jag följe ljudet med öronen och hittade en katt utstängd på balkongen. Är inte det elakt, Om katten vill vara ute ett tag på balkongen. Kan du inte låta dörren vara öppet dom 10 minutrarna? Eller dom minutrarna du lämnar lägenheten.





Lugnt i kojan

Jobbar? Ja egentligen gör jag det.
Är bara hemma på min lunch, ska snart iväg igen.. Det är verkligen lugnt idag vilket är skönt för det är ganska vackert väder, det kommer lite stackmoln, som det känns kommer bli ett grått täcke snart. tråkigt.. =(
Fick ett roligt samtal i natt av tobbe. Han sa något som jag tror inte skulle ha kommit ut. Anntingen för att han var full eller så var han som franci och säger något annat namn till en än vad man heter..

Time to say goodbye (for tonight)

Gått runt i pyamast hela dagen idag. Mycket härligt. Just nu spelas Roxette- Stars ut genom mina högtalare. Sista låter för idag? Ska ta och gå och sova snart. är inte direkt trött. Men jag vet bättre än att sitta uppe då jag måste gå upp och jobba imorrnbitti. Får iallafall sova till 6.

Men vi hörs imorrn. Hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar helg!!


Natural beauty



Underbara hudvårds produkter.
Dessa (Dermanord) är näst intill det enda jag har på mitt ansikte.
Naturliga, svenska produkter som doftar underbart och har mycket goda egenskaper.
Finns inget som slår dessa.




Midsommar outfit

Här har ni midsommar outfit


Midsommar firande

Ja, då var det dags för sommaren att ha passerat och hösten närmar sig snabbare än den någonsin har gjort. Frågan är vart tog sommaren vägen?

Just nu sitter jag i min säng, trött som tusan. Blev en lång dag igår, en rolig dag. Jobbade till 14.30 och sen åt jag lite middag med min mamma och sen drog jag till Sandra för att fira midsommarafton.
Vi drog ner till Claudia och grilla ett tag senare. Jag hade as kul.. :D
Vi spelade kubb, weeade och sjöng kareoke. Fun fun!! Drog hem runt 03 tiden en vinflaskare tommare. Vaknade för ca tre timmar sen. Sov i nästan 12 timmar, vilket betyder att jag vakande vid 15.. =)


I´m taking back my love..

Det var ett tag sedan jag skrev. Var i Italien över helgen. Vilket var otroligt roligt och jag vill så mycket tillbaka. =) Hoppas jag kan det..

Idag har jag vart ledig. Packade upp min resväska och sen gick jag ut för en lång promenad. Gick typ i 2 h, super långt. Har lite ont i bena, kommer nog kännas mer imorrn.. :P
Sen gick jag till mormor och sen hem och laga mat. Efter det hade jag en tråkig tid. Har (nu förtiden) väldigt lätt att bli uttråkad. Vädret har juh inte direkt vart så varmt heller..

Mördare på hemtjänsten

Ja det var vad jag drömde i natt.
Jag drömde att jag coh en annan hemsamarit var hos en ny tant som bodde i ett murrigt hus med staket och hon var en mördare. Hon var inte otrevlig eller så. men det var något med henne som gjorde att man backade (förutom att hon var en mördare då. Hon som jag var med hos mördaren skulle gå så jag var kavr själv (men bara ett litet tag). Mördaren klämde på min arm och jag kände en oro över mig och sa till mig själv att hon kommer mörda mig,det är dags att gå.. Jag hade verkligen en oro i kroppen när jag vaknade. Jag var inte rädd jutan bara obekväm..

Jag kan inte förstå att man drömmer så himla konstiga saker. Mina vanligaste drömar (iaf förr) handlar om spökena som finns i mitt hus. Dom  känns så verkliga att ibland vet jag inte om dom har hänt på riktigt eller ej.

Vad brukar du drömma och har du någon du minns extra mycket?

Allt jag säger högt går i kras.

Ja det är sant. Det spelar ingen roll vad det är. Alla planer jag säger/ delar med mig av. Går i kras.. Vilket betyder att jag aldrig får vad jag vill. Jag blir så lessen och uppstressad. Allt suger. Jag är vanligtvis en positiv tjej, men just nu känns allt meningslöst. Jag orakr inte börja om. Jag trode allt skulle gå min väg för en gångs skull.. :(

Gårdagens galej

Igår gick jag och Sandra ut på Rimbo för att ta en öl.
Vi satte oss på kenta´s och snackade lite om den gågna tiden och framtiden. När klockan dragit över 00 drog vi till 100% för att se om det var något spännande där. Men det var rätt tomt. Men dock träffade jag mitt X Daniel Åberg. Å min älskade Daniel. Det finns verkligen ingen jag älskat mer än honom..

Vi stannade bara ett tag sen drog vi hem, för jag skulle hem å sova. Upp och jobba vettu. Förresten skulle Sandra också göra det. Fast hon började inte fören 12.30 eller nåt sånt så hon fick lite sovmorgon, medan jag drog mig upp (ganska pigg iaf) vid 05.55.


Kvällens Outfit.



En klänning som för första gången fick komma ut. Vi skrattade så himla mycket under kvällen då när jag berättade om mitt framtida bröllop (min bröstknapp gick upp så hon fick se min bh, väldigt synligt kan jag meddela) att en knapp låstnade, vilket fick oss att skratta ännu mer. Måste sy tillbaka den, och gå ner lite i vikt. Vilket nog inte kommer hända under sommaren.. :P

Baby bumble



Helt ärlligt kan jag säga att jag är en av dom mest djurvänliga människor man kan träffa.
Jag älskar verkligen djur, och vill inte att någon ska hamna fel. Dagens goda gärning handlade just om djur.
En söt lite humle bebis för att vara exakt.

Träffade den på vägen hem. Precis i min backe. Där låg den lilla rackaren på vägen (hade troligt vis blivit ner buffad av vädret och var slut på krafterna) så jag räckte honom mitt pekfinger så fick han klättra upp så drog vi hem till min trädgård där jag satte honom på en blomma. Det gjorde tydligen honom lite gått med lift, för när jag kom ut ca 10 minuter efter hade han flygit iväg. =)

Som dom flesta av mina kompisar vet, ÄLSKAR jag humlor och önskar att jag kunde få en humla lika stor som en katt. Å vad jag skulle älska honom (ja humlan skulle vara en pojke, för det är alla!! :P).

Jag har lurat mig själv för många gånger nu..




Ursch jag har det så tråkigt. Jag vill inte vara ledig. Det är det tråkigaste jag vet. Förutom när jag har jobbat i jätte många dagar i sträck. Och nu har jag inte fått några tider på typ fyra veckor. Visst jag är borta en halv  vecka först och sen en vecka till . Så då är jag ledig en vecka emellan mina bortkomster och sen en vecka efter att jag har kommit hem (För då har sommaren börjat och jag skulle egentligen vara på kappahl och jobba, men hon flyttade på sin semestervecka så nu är jag helt ledig.. tråkigt.. Men då får jag bara hoppas på att det är vackert väder så man kan sola. Men jag behöver juh pengarna..

Den enda tiden jag kunde få just nu var midsommardagen. Men jag vet inte om jag vill arbeta på Midsommardagen. Då är man ju förhopnningsvis bakis, så då går det juh inte. Jag har verkligen inga planer för midsommar och det suger.. Jag blir bara så less på allting. Vad ska ni göra på Midsommarafton?

Regnet bara faller ner

Än så länge är det inget upphållen. Men jag har juh heller inte varit ute. Det bllir nog ingen springtur idag. Jag känner vekligen inte för det. Mår inte så bra..

Jag måste "checka in" på mitt flyg genom internet. Och eftersom jag bara ska vara borta öven en helg fr-må så tänkte jag att jag nog klarar mig på ett hanbagage. Men nu börjar jag få andra tankar. Man får juh bara ta med sig flaskor som innehåller mindre än 100 ml i handbagaget. Och jag måste juh ha med mig duschkräm, tandkräm, hudsalvor, ansiktsrengöring, schampo och solkräm och det går juh inte då juh.. =(
Så måste nog bli ett bagage iaf.. Fy vad jobbigt. Så måste man vänta på det på flyplatsen. Vilket gör det ännu läskigare juh. Har man aldrig vart på den flyplatsen man ska till vill man juh göra det så lätt som möjligt för en. Och det blir endast handbagage.

Vad tror ni, jag måste ha ett vanligt bagage också? Är Bergamo/Milano en jobbig flyplats?

Oi mina vänner ;)

Det känns som det var jätte länge sedan jag skrev något inlägg. Men här kommer det iaf.
Jag måste bara få säga att det är så skönt att ha en bärbar dator. Nu sitter jag här i sängen innan jag ska gå och lägga mig och skriver ett inlägg, hur skönt är inte det?

Helgen har vart jätte trevlig! =)
Jag har jobbat hela helgen. Men det har vart kanon endå..
Lördagen gick dom vanligt om jag minns rätt (mitt minne är rätt kasst ibland). Söndagen var det jätte lugnt och skönt på jobbet och det var super varmt ute. Så Vi tog oss en filt (Erik och jag och solade lite, sen kom tesse och joina, det var jätte trevligt!). Efter jobbet skyndade jag mig hem. för jag hade en timme på mig nästan exakt för att fixa iordning allt, då vårt gäng skulle träffas och grilla och spela lite spel. Så jag skyndade mig hem, böt kläder, skalade potatis och donade. Drog ner till icca för att handla resterande som fattades sen  hem och duka och laga mat. Sen kom Marcus och Tesse först och sen Sanna och sen Franci. Jag hade jätte trevlig. Även om jag blev lite mordisk i sinnet då mitt lag förlörade hela tiden. Tror faktist att det var jag som sinka (när inte riktigt :P)..

Idag (Måndag) var jag på Kappahl till Erika kom tillbaka från sin semester i Budapest. Hon hade haft det jätte trevligt. Sen fick jag åka hem och njuta lite av solen. Träffade min moster på bussen hem, så vi delde på en glass.. =)
Sen efter det drog jag och Erik och solade i parken i tre timmar. Tiden gick as fort. Sen skjutsade jag hem den busen. Då han skjutsade hem mig två gånger förut, tänkte jag att det var min tur, plus att jag ville se vart han bodde.. :p

Morgondagen är väl inte något jag riktigt längtar efter. Ska gå upp och springa lite på morgonen, måste börja igen. Jag har blivit en sån soffpotatis och jag blir så uppstressad av att inte göra något.. Sen börjar jag inte jobba fören kl 14 och slutar 22 så egentligen går juh hela dagen bort. Men till 14 hinner man mycket, tråkigt att det ska bli fult väder. men huvudsaken är att det håller upp den tiden jag är utomhus. Sen är det bara hem och sova.. Resten av veckan berättar jag när jag kommer dit.. men det är inte långt kvar till det är helg igen.. =)

Det blev ett långt inlägg idag. tacka datorn för det. =) Eller skyll, det beror på hur ni känner..
Jaja, nej nu ska jag gå å sova, väntar på att sigge ska komma in bara. Han är så jobbig. det är väl bara komma när man ropar.
Lägger upp lite bilder när jag orkar från helgen.. =)
Sov gott!!

RSS 2.0